Σάλος με φωτογράφιση  ηθοποιού με το μπλουζάκι για... τους πρόσφυγες
Hollywood

Σάλος με φωτογράφιση ηθοποιού με το μπλουζάκι για... τους πρόσφυγες

Φωτογραφήθηκε με ένα λευκό μπλουζάκι, όπου έγραφε «πρόσφυγας», «μετανάστης» και «ξενόφερτος» όπου διαγράφονταν με μια κόκκινη γραμμή και τη λέξη «ταξιδιώτης» στο κάτω μέρος του t-shirt.

Η ηθοποιός του Μπόλιγουντ Priyanka Chopra αναγκάστηκε μετά τη φωτογράφιση αυτή και το σάλο που ξέσπασε να ζητήσει συγγνώμη.

Η ηθοποιός είπε στο NDTV: «Λυπάμαι που πλήγωσα τα συναισθήματα τόσων ανθρώπων. Είμαι άνθρωπος που στέκεται πάντα εναντία στις ταμπέλες. Το μήνυμα στην μπλούζα παρερμηνεύθηκε και λυπάμαι για αυτό που έγινε».
Το περιοδικό Nast Traveller ανέφερε: «Το σλόγκαν έχει να κάνει με το πώς καλλιεργείται η κουλτούρα της ξενοφοβίας με τις ταμπέλες που βάζουμε σε ανθρώπους. Σχετίζεται με το πώς χιλιάδες άνθρωποι που αναγκάζονται να διασχίζουν τα σύνορα λόγω της τρομοκρατίας αντιμετωπίζονται χωρίς ανθρωπιά και συμπάθεια. Είναι για το πώς επιτρέπουμε σε ισχυρούς ηγέτες να οικοδομήσουν εμπόδια που καθιστούν πιο δύσκολο για ανθρώπους εργατικούς, με κίνητρα, να δουν περισσότερα από τον κόσμο και να τον βελτιώσουν για όλους μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved