Emma Thomson: «Θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες για όλα όσα κάνουν για τους πρόσφυγες»
Hollywood

Emma Thomson: «Θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες για όλα όσα κάνουν για τους πρόσφυγες»

Η Emma Thompson, πρωταγωνίστρια του «Alone in Berlin» και μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, απευθύνει ιδιαίτερο, συγκινητικό χαιρετισµό στους ανθρώπους της Μυτιλήνης για όλα όσα κάνουν για τους πρόσφυγες.

Πριν ξεκινήσουµε, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω. Όχι µόνο για το ταλέντο και την οξυδέρκειά σας, αλλά και για την ηχηρή πολιτική σας φωνή. Θέλω να σας πω ότι ακούγεται - φτάνουν όσα λέτε και κάνετε µέχρι και τη δική µου µικρή γωνιά στον κόσµο...

Στην εξαιρετική σας γωνιά στον κόσµο! Πριν από λίγο µιλούσα σε φίλους µου για την υπέροχη χώρα σας. Εγώ θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα όσα κάνετε για τους πρόσφυγες. Γνωρίζω ότι η Ελλάδα περνάει τις δικές της φουρτούνες και ξέρω πολύ καλά ότι δεν έχετε πολλά να δώσετε. Το ότι δίνετε, όµως, είναι µεγαλειώδες! Παρακολουθώ πολύ στενά όσα συµβαίνουν στη Μυτιλήνη γιατί είναι ένα νησί που αγαπώ πολύ και επισκέπτοµαι συχνά. Πανέµορφος τόπος. Και απέδειξε ότι κατοικείται από υπέροχους ανθρώπους, επίσης.

Είναι από τα λίγα πράγµατα που, τελευταία, µε κάνουν περήφανη για τη χώρα µου.

Και πρέπει να είστε. Εγώ δεν είµαι περήφανη για τη χώρα µου. ∆εν έχουν πάρει χαµπάρι τι γίνεται. Όμως, είµαι περήφανη για εσάς. ∆ιαβάζω καθηµερινά τι κάνετε. Σας παρακαλώ, να µεταφέρετε το προσωπικό µου «ευχαριστώ» στους κατοίκους της Μυτιλήνης.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved