Σιγά μην κάτσει να σκάσει! Μετά το χωρισμό του βρήκε τον έρωτα σε καλλονή 36χρόνια νεότερη του
Hollywood

Σιγά μην κάτσει να σκάσει! Μετά το χωρισμό του βρήκε τον έρωτα σε καλλονή 36χρόνια νεότερη του

Μπορεί να ισχυρίζονται πως... η γριά η κότα έχει το ζουμί, αλλά στην περίπτωση του φαίνεται πως δεν ισχύει το εν λόγω ευφυολόγημα.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, με το πλήρωμα του χρόνου να έρχεται για τον Βενσάν Κασέλ, που αποφάσισε το 2013 να ρίξει τίτλους τέλους στον γάμο του με τη «θεά» της ομορφιάς Monica Belucci ύστερα από 14 χρόνια κοινής πορείας. Η φθορά στη σχέση του ζευγαριού ήταν αναπόφευκτη, και το διαζύγιο ήλθε ως φυσικό επακόλουθο πριν από μία τριετία.

Ο χρόνος λένε πως είναι ο καλύτερος γιατρός, με τον 55χρονο αστέρα της μεγάλης οθόνης να ξεπερνά τον χωρισμό του ρίχνοντας τα βέλη του έρωτα στην κατά 36 χρόνια νεότερη του Τίνα Κουνάκι Ντι Βίτα, που αποδεικνύεται άξια αντικαταστάτρια της «καυτής» Μπελούτσι.

Ο «φτερωτός θεός» υπάκουσε στις προσταγές του Βενσάν Κασέλ, ο οποίος, όπως αναφέρει η Freddo, γεύεται το νέκταρ του έρωτα στην αγκαλιά της 19χρονης αιθέριας ύπαρξης με καταγωγή από τη Σικελία, η οποία ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ, ενώ διαμένει στο Λονδίνο. Μάλιστα, οι δυο τους εμφανίστηκαν ως ζευγάρι για πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους στη Χώρα των Βάσκων κι έκτοτε είναι αχώριστοι...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved