Κάθεστε; Διαβάστε το μισθό των πρωταγωνιστών του Game Of Thrones
Hollywood

Κάθεστε; Διαβάστε το μισθό των πρωταγωνιστών του Game Of Thrones

Η επιτυχία του show είναι τόσο μεγάλη, που σύντομα θα γίνουν οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί τηλεοπτικής σειράς στην ιστορία.

Την ώρα που οι φανατικοί του «Game Of Thrones» περιμένουν με αδημονία τους δύο τελευταίους κύκλους της σειράς, ώστε να ανακαλύψουν την τύχη που θα έχουν οι αγαπημένοι ήρωες τους, οι πέντε βασικοί πρωταγωνιστές επαναδιαπραγματεύθηκαν τους όρους του συμβολαίου τους με τους υπευθύνους του τηλεοπτικού δικτύου HBO.

Ετσι ο Κιτ Χάριγκτον, που υποδύεται τον Τζον Σνόου, η Ντενέρις Ταργκάριεν (Εμίλια Κλαρκ), η Σέρσι Λάνιστερ (Λένα Χίντεϊ), ο Τίριον Λάνιστερ (Πίτερ Ντίνκλατζ) και ο Τζέιμι Λάνιστερ (Νικολάι Κόστερ Βαλντάου) θα αμείβονται από εδώ και στο εξής με 1.038.834 ευρώ ο καθένας για κάθε επεισόδιο του 7ου και του 8ου κύκλου. Όπως αποκάλυψε το «The Hollywood Reporter», οι πέντε ηθοποιοί ένωσαν τις δυνάμεις τους για να διεκδικήσουν αύξηση στις αποδοχές τους, ακολουθώντας το παράδειγμα των πρωταγωνιστών της σειράς «Friends». Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Espresso το HBO όχι μόνο δεν «έχασε» από αυτή την εξέλιξη, αλλά θα βγει κερδισμένο, καθώς τα μάτια των στελεχών του είναι ήδη στραμμένα στο μέλλον.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η ολοκλήρωση της ιστορίας του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν δεν θα σημάνει και το τέλος του κόσμου του «Game of Thrones».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved