Ο «Εσταυρωμένος» Φίνιξ
Hollywood

Ο «Εσταυρωμένος» Φίνιξ

Ο επόμενος κινηματογραφικός Ιησούς θα είναι ο Χοακίν Φίνιξ.

Μετά τον διεφθαρμένο και ξιπασμένο Ρωμαίο αυτοκράτορα, τον μοναχικό συγγραφέα που ερωτεύεται ένα λειτουργικό σύστημα τεχνητής νοημοσύνης και τον θρύλο της μουσικής Johnny Cash ήρθε η ώρα να παίξει τον ρόλο των ρόλων: τον Ιησού του Υιού Του θεού, στη βιβλική, βιογραφική ταινία «Μαρία Μαγδαληνή» του Γκαρθ Ντέφις.

O τρεις φορές υποψήφιος για Οσκαρ Φίνιξ, για τις ανάγκες του ρόλου του, έχει αφήσει μακριά γενειάδα και μαλλιά ,προσεγγίζοντας την παραδοσιακή απεικόνιση του Ιησού. Μαζί του, το «Κορίτσι με το τατουάζ», Ρούνεϊ Μάρα, ενσαρκώνει τον ομώνυμο ρόλο: ξένη από τη λαμπερή και άψογη εικόνα της, με ένα απλό, μακρύ, γκρι, λινό φόρεμα, ζώνη sτη μέση και μια κάπα. Τα μαλλιά της πιασμένα σε κοτσίδες αφήνουν ακάλυπτο το αλαβάστρινο πρόσωπο της ώdτε να αποτυπώσει ο κινηματογραφικός φακός τα συναισθήματα του ρόλου της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως αναφέρει η Espresso το σενάριο προκειμένου να σκιαγραφήσει ένα αυθεντικό πορτρέτο της Μαρίας Μαγδαληνής και να αποδοθεί η πραγματική ζωή της ως «πόρτου προσώπου, δίνει ιδιαίτερο βάρος στον δεσμό που αναπτύχθηκε ανάμεσα σε εκείνη και στον Ιησού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved