Kanye West: Στημένη η εισαγωγή του στην ψυχιατρική κλινική;
Hollywood

Kanye West: Στημένη η εισαγωγή του στην ψυχιατρική κλινική;

Στο πλευρό του ράπερ βρέθηκαν φίλο και συνάδελφοι, ενώ οι πιο καχύποπτοι υποστηρίζουν πως η ασθένειά του είναι στημένη.

Ο λόγος;

Ο Kanye West είχε ακυρώσει μια περιοδεία χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο. Ο ράπερ έχει κάνει ασφάλεια σε περίπτωση τραυματισμού ή ασθένειας, τα οποία δεν θα του επέτρεπαν να πραγματοποιήσει κάποια εμφάνιση να έπαιρνε αποζημίωση τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι που θα δούλευαν γι’ αυτόν.

«Είναι τρελός, αλλά όχι τόσο τρελός ώστε να μην δοκιμάσει να εισπράξει τα χρήματα της ασφάλειας» υποστήριξαν άνθρωποι από την μουσική βιομηχανία ενώ ανώνυμη πηγή ανέφερε: «Είχε μόλις ακυρώσει την περιοδεία χωρίς σοβαρό λόγο, χωρίς να έχει προηγηθεί τραυματισμός ή να υπάρχει ανωτέρα βία. Το σίγουρο είναι πως θα έχαναν ένα σωρό χρήματα. Ο Kanye είναι τρελός, αλλά όχι τόσο τρελός ώστε να μην εισπράξει τα χρήματα της ασφάλειας. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει».

Ωστόσο η είσπραξη μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολη για τον διάσημο ράπερ. Οι μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες δεν «χαρίζουν» με ευκολία τόσο μεγάλα ποσά. Σύμφωνα με την πηγή της NYP, η πιθανή αποζημίωση ανέρχεται σε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι η εταιρεία θα διεξάγει εξονυχιστική έρευνα προτού εκταμιεύσει το ποσό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved