Η Ένωση Αμερικανών Κριτικών… ψήφισε
Hollywood

Η Ένωση Αμερικανών Κριτικών… ψήφισε

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τα Οσκαρ. 

Ήδη έχουν ξεκινήσει κάποια βραβεία, όπως αυτά της Ένωσης Αμερικανών Κριτικών, στα οποία μεγάλοι νικητές αναδείχθηκαν το μιούζικαλ «La La Land», ο Κέισι Αφλεκ και η Νάταλι Πόρτμαν.

Νικόλ Κίντμαν, Εμα Στόουν, Κέιτ Μπέκινσεϊλ και Εϊμι Ανταμς είχαν τις καλύτερες εμφανίσεις σε άσπρο μαύρο, αλλά την παράσταση στο κόκκινο χαλί έκλεψε η κοιλίτσα της συντρόφου του 60χρονου Μελ Γκίμπσον, του οποίου η ταινία «Hacksaw Ridge» πήρε το βραβείο της Καλύτερης Ταινίας Δράσης.

Η 26χρονη Ρόζαλιντ Ρος έλαμπε στην εφαρμοστή τουαλέτα της, κυοφορώντας το ένατο κατά σειρά παιδί του πρωταγωνιστή. Παρόντες στη βραδιά ήταν και ο Τομ Χανκς με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, οι οποίοι μάλιστα πόζαραν μαζί με τον πιλότο, τον οποίο υποδύεται στη νέα ταινία του, τον Τσέσλι «Σάλι» Σάλενμπεργκερ, και τη σύζυγό του.

Το «La La Land», ένα κινηματογραφικό μιούζικαλ που αφηγείται μια ιστορία αγάπης δύο καλλιτεχνών και η δράση του οποίου τοποθετείται στο Λος Αντζελες, απέσπασε τα δύο σημαντικότερα βραβεία της βραδιάς, αυτά της Καλύτερης Ταινίας και της Καλύτερης Σκηνοθεσίας. η ταινία, που θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου, κέρδισε στις οκτώ από τις 11 κατηγορίες στις οποίες ήταν υποψήφια, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες βράβευσής της με Οσκαρ.

Ο Κέισι Αφλεκ βραβεύτηκε στην κατηγορία Καλύτερου Ηθοποιού για τον ρόλο του κηδεμόνα του 16χρονου ανιψιού του στην ταινία «Manchester by the Sea», ενώ το βραβείο στην κατηγορία της Καλύτερης Ηθοποιού απέσπασε η Νάταλι Πόρτμαν για τον ρόλο της ως πρώτη κυρία στην ταινία «Τζάκι». Με το βραβείο Β΄ Γυναικείου Ρόλου τιμήθηκε η Βαϊόλα Ντέιβις για την ταινία «Fences», ενώ εκείνο του Β΄ Ανδρικού Ρόλου κέρδισε ο Μαχερσάλα Αλι για τη δραματική ταινία «Moonlight».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved