Μπιλ Κόσμπι: Προσπαθεί ν’ αποφύγει τη δικαστική διαμάχη
Hollywood

Μπιλ Κόσμπι: Προσπαθεί ν’ αποφύγει τη δικαστική διαμάχη

Ο ηθοποιός κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε πάνω από 50 γυναίκες, και θεωρεί βέβαιο ότι δεν θα πείσει τους ενόρκους και θέλει συμβιβασμό με την πρώην φοιτήτρια, Αντρια Κόνσταντ

Ο Μπιλ Κόσμπι μάλλον είδε τα σκούρα και επιδιώκει μέσω των δικηγόρων του να έλθει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με τις γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο 79χρονος, που κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε περισσότερες από 50 γυναίκες, φέρεται ότι κάνει τα πάντα για να αποφύγει τη δίκη του, ύστερα από απόφαση δικαστή στην Πενσιλβανία ότι παλαιότερη κατάθεσή του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη νέα δίκη που είναι προγραμματισμένη για τον Ιούνιο. «O Κόσμπι και η οικογένειά του πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθεί η απειλή να πεθάνει στη φυλακή» συμπληρώνει. Πάντως, το γραφείο του εισαγγελέα δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν την πληροφορία περί προσπαθειών εξωδικαστικού συμβιβασμού. Ο ηθοποιός, που είναι προγραμματισμένο να δικαστεί το καλοκαίρι για την υπόθεση του βιασμού της πρώην φοιτήτριας του πανεπιστημίου Τεμπλ, Αντρια Κόνσταντ, στην κατάθεσή του το 2006 είχε παραδεχτεί μια σειρά από εξωσυζυγικές σχέσεις, όπως και την κατοχή εφτά συνταγών για την ουσία quaalude, την οποία, όπως είχε εξηγήσει, την είχε για να τη δίνει σε γυναίκες που ήλπιζε να ξελογιάσει, και την οποία προσέφερε «όπως προσφέρει κανείς ένα ποτό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved