Ποιος αποκάλυψε: «Είδα τη Μέριλιν να πηδά γυμνή στην πισίνα με τον Κένεντι
Hollywood

Ποιος αποκάλυψε: «Είδα τη Μέριλιν να πηδά γυμνή στην πισίνα με τον Κένεντι

Οι μαρτυρίες πολλών καλλιτεχνών φιλοξενούνται στο βιβλίο του Νιλ Σιν  «I met Marilyn» για τη ζωή της Μέριλιν Μονρόε.

 

«Την είδα να πηδά γυμνή στην πισίνα με τον Κένεντι», αποκάλυψε ο Τζακ Λέμον, συμπρωταγωνιστής της στην ταινία «Μερικοί το προτιμούν καυτό».

Ο Τζακ Λέμον γνώριζε τη σχέση της Μέριλιν με τον Κένεντι, αφού ήταν γείτονάς της, και επιβεβαιώνει πως ήταν μια μεγάλη και αληθινή σχέση για κείνη, γιατί μπορούσε να τη δει πώς ήταν μαζί του.

Ο Φίσερ, ωστόσο, τη θεωρούσε «ψεύτικη», κάλπικη και «εκμεταλλεύτρια» των ανθρώπων. Χρησιμοποιούσε όποιον της ήταν χρήσιμος και τον πετούσε όταν είχε εξυπηρετήσει τον σκοπό της. Ζήλευε πολύ την Ελίζαμπεθ Τέιλορ και την Αβα Γκάρντνερ. Οπως του είχε εξομολογηθεί, γνώριζε πως ήταν ένα «κατασκευασμένο» προϊόν λόγω των ξανθών μαλλιών της κ.λπ. Ωστόσο, ήξερε ότι έδινε ελπίδα σε κάθε απλό κορίτσι όπως εκείνη, πως μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο. Η πρώην γυναίκα του Φίσερ, η Ντέμπι Ρέινολντς, γνώριζε τη Μέριλιν από την εκκλησία, γιατί, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, ήταν βαθιά θρησκευόμενη. Για τη Ρέινολντς η ξανθιά ντίβα ήταν έξυπνη, ευγενική, καλόκαρδη, τη στήριξε πολύ στην ανατροφή των παιδιών της μετά τον χωρισμό.

Ωστόσο, έκρυβε δύο προσωπικότητες, την ηθοποιό και τη γυναίκα. Δεν ήθελε να πεθάνει. Δύο ημέρες πριν από τον θάνατό της έδειχνε υπέροχη, όπως ήθελε. Η Ρέινολντς την είχε προειδοποιήσει για τη σχέση της με τον Κένεντι και, όπως υποστηρίζει, δολοφονήθηκε από όσους δεν ήθελαν να μαθευτεί η αλήθεια.

Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved