Ανασκόπηση 2016: Αυτοί είναι οι γάμοι της διεθνούς showbiz
Hollywood

Ανασκόπηση 2016: Αυτοί είναι οι γάμοι της διεθνούς showbiz

Γάμους και χαρές είχαμε στη διεθνή showbiz το 2016. 

Λίγο πριν φύγει αυτή η χρονιά, η Angela Kinsey και ο Joshua Snyder έπειτα από μια μακροχρόνια σχέση αποφάσισαν να παντρευτούν. Το παρόν στο μυστήριο έδωσαν μόλις 130 καλεσμένοι.

Ο Michael Phelps και η σύντροφός του, Nicole Johnson παντρεύτηκαν στις 13 Ιουνίου στο Ariz της Maricopa χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι. Στον γάμο είχαν τον γιο τους και τους πολύ στενούς συγγενείς ενώ στην συνέχεια διοργάνωσαν πάρτι για όλους τους φίλους.

Αρχές Ιουλίου η An Beatriz Barros και ο Karim El Chiaty παντρεύτηκαν στην Μύκονο. Στο νησί είχαν φτάσει αρκετοί celebrities και φωτογράφοι , ενώ ο γάμος τους κόστισε 5 εκατομμύρια ευρώ .

Μετά από χρόνια σχέσης αποφάσισε να παντρευτεί. Ο Anıl Altan που γνωρίσαμε ως Σελίμ μέσα από τη σειρά «Στα δίχτυα του πεπρωμένου» παντρεύτηκε την 30χρονη εξίσου ηθοποιό Pelin Akil.

Προς τα τέλη του Αυγούστου, ο κωμικός ηθοποιός Chris Hardwick παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Lydia Hearst. Ο γάμος τους ήταν εντυπωσιακός και οι καλεσμένοι ήταν γύρω στους 450.

Ο Ryan Gosling και η Eva Mendes έκαναν το γάμο τους πριν από λίγους μήνες κάτω από άκρα μυστικότητα και η αλήθεια είναι πως δεν το πήρε χαμπάρι κανείς.

Το αγγελάκι της Victoria's Secret, Isabeli Fontana φόρεσε το πιο αποκαλυπτικό νυφικό και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Diego Ferrero στις 9 Αυγούστου στις Μαλδίβες.

Η ηθοποιός Neslihan Atagül και ο Kadir Doğulu παντρεύτηκαν μέσα στον Ιούλιο και πήγαν γαμήλιο ταξίδι στις Μαλδίβες.

Νυφούλα ντύθηκε μέσα στο 2016 και τραγουδίστρια Ciara στο πλευρό του αθλητή του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου Russell Wilson.

Ο Teddy Sheringham παντρεύτηκε την Ελληνίδα σύντροφό του στην Πορτογαλία.

Ο 50χρονος πρώην άσος των γηπέδων και η 30χρονη Χριστίνα Ανδριώτη είναι ζευγάρι από το 2007 ενώ μάλιστα έχουν και ένα γιο μαζί, ο οποίος είναι τεσσάρων ετών

Ο Κιβάντς Τατλιτούγ και τη στιλίστρια και η ενδυματολόγος, Μπασάκ Ντιζέρ παντρεύτηκαν στο Παρίσι με 40 καλεσμένους.

Ο γάμος του Κενάν Ιμιρζαλίογλου με την Σινέμ Κομπάλ ήταν ανοιχτός και μάλιστα προβλήθηκε και σε κανάλια στα Αραβικά Εμιράτα.

Η Eva Longoria και ο Jose Antonio Baston παντρεύτηκαν στο Μεξικό σε μια τελετή με ελάχιστους συγγενείς και φίλους. Στη συνέχεια ακολούθησε γαμήλιο πάρτυ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved