Η «Επανάσταση του 1821» στο Hollywood
Hollywood

Η «Επανάσταση του 1821» στο Hollywood

Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός Σάιμον Κασσιανίδης βρέθηκε για λίγες μέρες στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει για την νέα του ταινία που πραγματεύεται τον έρωτα στα χρόνια της Επανάστασης του 1821. 

Η ταινία έχει προϋπολογισμό 25 εκατομμύρια δολάρια και έχει την σφραγίδα του Τζέιμς Κάμερον.

«Μου αρέσει που πρωταγωνιστώ σε ένα φιλμ που καταπιάνεται με μια σημαντική περίοδο της Ελλάδας. Ακόμη και σε μια τόσο δύσκολη διεθνή συγκυρία, η χώρα μας και οι αγώνες της εξακολουθούν να εμπνέουν. Για τους ομογενείς κάτι τέτοιο είναι ιδιαίτερα συγκινητικό. Όταν μου έγινε πρόταση, δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ για πολύ, είπα αμέσως "ναι". Ήξερα ότι η συμμετοχή μου σε μια ταινία με ελληνικό θέμα θα έκανε υπερήφανους πολλούς δικούς μου ανθρώπους και πάνω απ' όλα τη μητέρα μου, που με μεγάλωσε με τον ελληνικό τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Οι Έλληνες της διασποράς βρίσκουμε αφορμές για να σκεφτόμαστε την πατρίδα, είναι ένας τρόπος για να νιώθουμε την Ελλάδα κοντά μας» είπε στο Πρώτο Θέμα.

Τα γυρίσματα του ρομαντικού δράματος που πραγματεύεται τον έρωτα μιας Ελληνίδας χωριατοπούλας και ενός Τούρκου αξιωματικού πραγματοποιήθηκαν στην πόλη Σάντα Φε του Μεξικού. Το σενάριο έχει την υπογραφή της Μαριάν Μετρόπουλος και πρόκειται για μια παραγωγή πολύ υψηλών προδιαγραφών καθώς το μπάτζετ έφτασε τα 25 εκατομμύρια δολάρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved