Θρίλερ με το θάνατο του George Michael – Τι ερευνά η αστυνομία
Hollywood

Θρίλερ με το θάνατο του George Michael – Τι ερευνά η αστυνομία

Ο George Michael άφησε την τελευταία του πνοή στα 53 του χρόνια ανήμερα τα Χριστούγεννα. Ο τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός στην έπαυλη του στο Oxfordshire, στην οποία είχε εγκατασταθεί πριν από 10 χρόνια. Τι ερευνά όμως η αστυνομία για το θάνατο του τραγουδιστή;

Το σενάριο το οποίο εξετάζεται από την Αστυνομία της Μεγάλης Βρετανίας είναι εάν ο θάνατός του προήλθε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Η πιο σημαντική κατάθεση είναι αυτή του Φάντι Φαουάζ, για να πει όλα όσα γνωρίζει για τις τελευταίες ώρες του τραγουδιστή αλλά η αστυνομία θέλει και το φωτογραφικό υλικό των τελευταίων ημερών από το σπίτι του.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στα ξένα μέσα, οι αστυνομικές αρχές ζήτησαν από τους φωτογράφους να καταθέσουν όλο το φωτογραφικό υλικό που υπάρχει από το σπίτι του από τις τελευταίες ημέρες πριν το θάνατό του για να εντοπίσουν τα πρόσωπα που τον επισκέφθηκαν σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί και ο άνθρωπος που πιθανότατα τον προμήθευσε με τη μοιραία δόση και φυσικά αυτό πρέπει και να επιβεβαιωθεί και από τον ιατροδικαστή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved