Αποκαλύψεις σοκ. Χάπια και επιληπτικές κρίσεις στο σπίτι πασίγνωστου τραγουδιστή
Hollywood

Αποκαλύψεις σοκ. Χάπια και επιληπτικές κρίσεις στο σπίτι πασίγνωστου τραγουδιστή

Αποκαλύψεις που σοκάρουν για πασίγνωστο τραγουδιστή! Χάπια, επιληπτικές κρίσεις στο σπίτι του και πολλά… άλλα. 

Στο νέο βιβλίο της με τίτλο «There is no fucking secret» η Kelly Osbourne σοκάρει με τις αποκαλύψεις της για την πολυτάραχη ζωή της οικογένειάς της, του πατέρα της Ozzy Osbourne και της μητέρα της Sharon Osbourne.

Η 32χρονη τηλεπερσόνα και σχεδιάστρια μόδας ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της πήρε υπερβολική δόση φαρμάκων, όταν είδε τη γυναίκα του να παθαίνει επιληψία κατά τη διάρκεια της θεραπείας που έκανε για τον καρκίνο.

Η Page Six της «New York Post» προδημοσιεύει ένα απόσπασμα από το βιβλίο. Σε αυτό η Kelly υποστηρίζει ότι χρειάστηκε να παρακαλέσει τους νοσοκόμους να μην καλέσουν αστυνομία και να δέσει τα χέρια του πατέρα της σε μια μπάρα για να μην ξεφύγει από τους νοσοκόμους.

«Ο μπαμπάς ήταν εκεί με το σώβρακο και τον είδα να παίρνει μια χούφτα χάπια, να τα καταπίνει και μετά να “κατεβάζει” μια βότκα. Όταν μπήκαμε στο ασθενοφόρο έσκυψε για να τεντώσει το χέρι του προς τη μαμά, ώστε να δει αν ανέπνεε. Μετά λιποθύμησε με το χέρι του πάνω στο στόμα της». «Ο μπαμπάς δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη σκέψη ότι έχανε τη μαμά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved