Παρακολούθησε τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες και δώσε το δικό σου Όσκαρ!
Hollywood

Παρακολούθησε τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες και δώσε το δικό σου Όσκαρ!

Clint Eastwood ή Tarantino; Sully ή «Οι μισητοί οκτώ»; Μιούζικαλ ή δράμα; La La Land ή Lobster; Τα διλήμματα φέτος είναι πιο πολλά από κάθε άλλη φορά, με δεκάδες ταινίες και εντυπωσιακές παραγωγές να κονταροχτυπιούνται στη δική μας μάχη για την καλύτερη!

Δεν έχει σημασία αν σου αρέσουν οι ρομαντικές κομεντί ή αν προτιμάς τη δράση, καθώς στα Novacinema θα δεις τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες και βραβευμένες ταινίες που δεν κατάφερες να απολαύσεις στη μεγάλη οθόνη. Επιλέξαμε μερικές από τις ταινίες που ξεχωρίσαμε, για να σε βοηθήσουμε να δώσεις το Όσκαρ της καρδιάς σου!
Αν ανήκεις στις αθεράπευτα ρομαντικές, τότε οι επιλογές είναι πολλές. Ανάμεσά τους θα βρεις και το La La Land, το απόλυτο φαβορί των φετινών Όσκαρ που διεκδικεί για 14 υποψηφιότητες και ισοφαρίζει το ρεκόρ του Τιτανικού και του All About Eve! Οι ερμηνείες της Έμα Στόουν και του και Ράιαν Γκόσλινγκ, που υποδύονται μία ηθοποιό και έναν μουσικό αντίστοιχα, είναι καθηλωτικές και μας μυούν στο χώρο του θεάματος μέσα από ένα ρομαντικό μιούζικαλ που έχει χαρακτηριστεί το σύγχρονο Singing In The Rain...
Μία ακόμη ταινία που ξεχωρίσαμε είναι η αντισυμβατική ιστορία του Αστακού (The Lobster), του Γιώργου Λάνθιμου και ο Ευθύμη Φιλίππου, που μας μεταφέρουν σε έναν σκληρό κόσμο γεμάτο αυστηρούς κανόνες που περιορίζουν την ελευθερία των πρωταγωνιστών που παλεύουν για την επιβίωσή τους. Ο Γούντι Άλεν και το Café Society με τους μοναδικούς διαλόγους του δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα!
Μην ξεχνάς όμως ότι για τις πιο τολμηρές υπάρχει πάντα και το Fifty Shades of Grey, η ταινία με τις kinky δερμάτινες μάσκες, τις ερωτικές σκηνές, το ρομάντζο και τις φαντασιώσεις του κυρίου Γκρέι... Και αν είσαι drama queen τότε «Η Θεωρία των Πάντων» που πραγματεύεται τη γνωριμία, τη σχέση και την έγγαμη ζωή του διάσημου αστροφυσικού Στίβεν Χόκινγκ είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα. Εξίσου ενδιαφέρουσα πρόταση είναι και το Brooklyn, που θα σε συγκινήσει.
Αν πάλι αγαπάς τη δράση, η τελευταία επιτυχία του θρυλικού sequel Fast & Furious 7: Μαχητές των Δρόμων, το φημισμένο Jurassic World που «έσπασε» ταμία αλλά και το X-Men: Apocalypse, στο οποίο ο πανίσχυρος μεταλλαγμένος Απόκαλιψ ξυπνά μετά από πεντέμισι χιλιάδες χρόνια, θα σε μεταφέρουν σε πιο συναρπαστικούς κόσμους, όπου μπορείς να αποδράσεις από τη βαρετή καθημερινότητα και να ζήσεις μία πραγματική περιπέτεια.
Ο Quentin Tarantino δεν μας απογοητεύει ποτέ, για αυτό μη χάσεις το έργο «Οι μισητοί οκτώ» . Αξίζει επίσης να δώσεις και μία ευκαιρία στην τελευταία ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, Κλιντ Ίστγουντ που συνεργάζεται με τον επίσης βραβευμένο με Όσκαρ, Τομ Χανκς σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παραγωγές που είναι εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα. Η δραματική ιστορία βετεράνου πιλότου Τσέσλι Σάλενμπεργκερ που έγινε ήρωας για όλη τη χώρα, σώζοντας τις ζωές όλων των επιβατών θα σε αφήσει με κομμένη την ανάσα!
Έχασες την πρεμιέρα της αγαπημένης σου ταινίας; Μην αγχώνεσαι! Με το Nova On Demand μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου ταινιοθήκη και να απολαμβάνεις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες ξανά και ξανά και μάλιστα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved