Emma Stone - Andrew Garfield: Ξανά μαζί τα «φαβορί» των Oscar;
Hollywood

Emma Stone - Andrew Garfield: Ξανά μαζί τα «φαβορί» των Oscar;

Μπορεί το 2015 να αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, ωστόσο, η τελευταία κοινή τους εμφάνισή έκανε τις φήμες περί επανασύνδεσης να «οργιάσουν».

Ο λόγος για την υποψήφια για Oscar Α’ γυναικείου ρόλου Emma Stone και τον ηθοποιό Andrew Garfield, που είναι επίσης υποψήφιος για Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου (για την ταινία «Αντιρρησίας Συνείδησης»). Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι δύο σταρ του Χόλιγουντ εθεάθησαν να «αγκαλιάζονται και να κρατιούνται χέρι-χέρι» σε event που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης των Bραβείων Bafta.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στη βρετανική εφημερίδα «Sun», η 28χρονη κοκκινομάλλα καλλονή και πρωταγωνίστρια της ταινίας «La La Land», η οποία αποτελεί «φαβορί» για τα φετινά βραβεία Oscar, «μιλούσε, γελούσε και αγκαλιαζόταν επί μισή ώρα» με τον πρώην της.

Η αλήθειά είναι ότι δύο «αστέρες» του κινηματογράφου δεν κρύβουν το γεγονός ότι τρέφουν ακόμη ισχυρά αισθήματα ο ένας για τον άλλον, ωστόσο, το ζήτημα είναι αν αποφάσισαν να είναι ξανά μαζί ή παραμένουν απλά... δύο καλοί φίλοι.

Οι διάσημοι ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 2011 στα γυρίσματα της ταινίας «The Amazing Spider-Man» και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Τον Δεκέμβριο του 2015, ωστόσο, έπειτα από τέσσερα ολόκληρα χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να χωρίσουν. Τότε, οι «κακές γλώσσες» ήθελαν τον Andrew Garfield να είχε απατήσει την Emma Stone. Όποια κι αν ήταν η αιτία του χωρισμού τους, όλοι τώρα περιμένουν να δουν αν οι δύο σταρ θα εμφανιστούν μαζί στην 89η Τελετή Απονομής των Βραβείων Oscar που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου!

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved