Μάθαμε τι «κρύβεται» στην αξίας… 160.000 δολαρίων τσάντα των Όσκαρ!
Hollywood

Μάθαμε τι «κρύβεται» στην αξίας… 160.000 δολαρίων τσάντα των Όσκαρ!

Δώρα αξίας 160.000 δολαρίων θα λάβουν φέτος οι τυχεροί και ταλαντούχοι υποψήφιοι για τα Oscars 2017!

Ναι, το περιεχόμενο της... «μαγικής» τσάντας που θα δοθεί στους υποψήφιους στις κατηγορίες Α’ και Β’ αντρικού και γυναικείου ρόλου αλλά και σκηνοθεσίας είναι και φέτος «πλούσιο» και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό!
Συνολικά 59 εταιρείες δώρισαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους για το φετινό gift bag της 89ης τελετής των Βραβείων Όσκαρ. Ας δούμε, λοιπόν, μερικά από τα πιο εντυπωσιακά δώρα που θα λάβουν celebrities, όπως η Meryl Streep, ο Mel Gibson, η Nicole Kidman, η Emma Stone και ο Ryan Gosling!

dorofd

Στην κορυφή της λίστας της... τσαντούλας των Όσκαρ βρίσκονται μερικά ταξίδια. Μεταξύ άλλων, οι υποψήφιοι φέτος θα έχουν τη δυνατότητα να μείνουν για έξι μέρες σε μια πολυτελή βίλα στη Χαβάη (το κόστος αγγίζει τα 9.700 δολάρια), να απολαύσουν μια τριήμερη διαμονή αξίας 17.600 δολαρίων στο απίστευτο Lost Coast Ranch στη βόρεια Καλιφόρνια και να περάσουν τρεις βραδιές στο Grand Hotel Tremezzo, στη Λίμνη Κόμο, στην Ιταλία.
Από την τσάντα των Όσκαρ δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ρούχα, τα ακριβά κοσμήματα και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες ομορφιάς, όπως η δωρεάν προμήθεια του Oxygenetix Breathable Foundation και Moisturizer για 10 χρόνια, τα λιποδιαλυτικά, η περιποίηση δέρματος και πολλά άλλα!
Οι υποψήφιοι των φετινών βραβείων Όσκαρ, που θα πραγματοποιηθούν στις 26 Φεβρουαρίου, θα πάρουν επίσης και προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, όπως το Oomi, με την οποία μπορεί κάποιος να ελέγχει όλες τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές στο σπίτι του!

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved