Θα συνοδεύσει τελικά η Eva Mendes τον Ryan Gosling στα Όσκαρ;
Hollywood

Θα συνοδεύσει τελικά η Eva Mendes τον Ryan Gosling στα Όσκαρ;

Αυτό είναι το ερώτημα που «βασανίζει» τους απανταχού θαυμαστές και θαυμάστριες του ζευγαριού.

Ο λόγος που έβγαλε o Ryan Gosling στις Χρυσές Σφαίρες προκάλεσε ρίγη συγκίνησης σε εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο και όχι άδικα, αφού παραλαμβάνοντας το βραβείο του, ο διάσημος ηθοποιός εξέφρασε δημοσίως την αγάπη του και την ευγνωμοσύνη του για τη σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών του, Eva Mendes.

«Όσο τραγουδούσα και χόρευα και έπαιζα πιάνο και είχα μια από τις καλύτερες εμπειρίες σε κινηματογραφικό έργο, η γυναίκα μου μεγάλωνε την κόρη μας και ήταν έγκυος στη δεύτερη. Γλυκιά μου, σε ευχαριστώ... Για τις δύο κόρες μου, σε αγαπώ», είχε πει τότε ο Gosling.

Ωστόσο, η σύντροφός του δεν ήταν μαζί του στην απονομή και δεν έχει εμφανιστεί δίπλα του στο «κόκκινο χαλί» από το 2012. Όλοι τώρα αναρωτιούνται αν θα τον συνοδεύσει στην 89η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, καθώς η ταινία «La La Land», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Ryan Gosling, είναι υποψήφια σε 14 κατηγορίες και αναμένεται να «σαρώσει»! Ναι, φέτος, ο καλός της είναι υποψήφιος για το Όσκαρ Α’ Αντρικού Ρόλου. Θα είναι άραγε δίπλα του η Mendes;
Σημειώνεται πως το ζευγάρι είναι μαζί από το 2011 και έχει αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την Esmeralda και την Amada.

Και μέχρι να τους δούμε εκεί τους απολαμβάνουμε στα κανάλια Novacinema.

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved