«Φαβορί» των Όσκαρ αποκαλύπτει: Οι ερωτικές σκηνές στις ταινίες είναι σαν σεξ χωρίς απόλαυση
Hollywood

«Φαβορί» των Όσκαρ αποκαλύπτει: Οι ερωτικές σκηνές στις ταινίες είναι σαν σεξ χωρίς απόλαυση

Σε «πικάντικες» αποκαλύψεις προχώρησε πριν από λίγες ημέρες ο διάσημος ηθοποιός και φαβορί για το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου, Michael Shannon.

O Shannon, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία «Nocturnal Animals», μίλησε στο γνωστό περιοδικό «W» για την καριέρα του και μεταξύ άλλων, έκανε μια αποκάλυψη για τις ερωτικές σκηνές που έχει γυρίσει.

Τι είπε ο υποψήφιος για το χρυσό αγαλματίδιο; Ότι οι ερωτικές σκηνές στις ταινίες «είναι σαν να κάνεις σεξ, αλλά χωρίς να έχεις κάποια απόλαυση».
«Αισθάνεσαι τον φόβο, το άγχος, τη μοναξιά, τη λύπη, αλλά δεν υπάρχει χαρά στις ερωτικές σκηνές που γυρίζονται στo πλαίσιo μιας ταινίας», υποστήριξε!

Μεταξύ άλλων, πάντως, ο Michael Shannon μίλησε και για την ταινία «Nocturnal Animals» που φέτος πηγαίνει στα Όσκαρ, αποκαλύπτοντας το πώς πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όπως είπε, την πρώτη φορά που διάβασε το σενάριο σκέφτηκε ότι ήταν «πολύ σκοτεινό» και φοβήθηκε ότι ίσως δεν κατάφερνε να αντεπεξέλθει στον συγκεκριμένο ρόλο. Ωστόσο, όταν συναντήθηκε με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Tom Ford, όλα άλλαξαν. Θα κερδίσει τελικά το Όσκαρ ο Michael Shannon; Θα το μάθουμε στις 26 Φεβρουαρίου!


Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved