Drouser: Το σύνολο της Emma Stone που έχει «τρελάνει» τις fashionistas!
Hollywood

Drouser: Το σύνολο της Emma Stone που έχει «τρελάνει» τις fashionistas!

Φόρεμα πάνω από παντελόνι και κομψότητα; Ναι, γίνεται και αυτό μας το απέδειξε η Emma Stone με το... drouser! Ο λόγος για το υπέροχο σύνολο με το οποίο η υποψήφια για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου αποφάσισε να εμφανιστεί στα βραβεία Bafta.

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την απονομή των βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ωστόσο, η Chanel δημιουργία την οποία η Αμερικανίδα ηθοποιός επέλεξε να φορέσει την ημέρα της απονομής θα μας μείνει αξέχαστη. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι διεθνή μέσα ενημέρωσης γράφουν ακόμη για την ιδιαίτερη εμφάνιση της Stone, η οποία είχε «άρωμα» Ασίας.

Από τις λέξεις dress (φόρεμα) και trousers (παντελόνι) -στα αγγλικά- «γεννήθηκε» το «drouser» που η ηθοποιός, η οποία θεωρείται φαβορί για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «La La Land», φόρεσε και έκανε τις fashionistas ανά τον κόσμο να «τρελαθούν».
Το σύνολο που η Stone φόρεσε προερχόταν από την κολεξιόν της Chanel για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017 και η ηθοποιός έκανε μόνο μια μικρή αλλαγή από το αρχικό σχέδιο: Απλά αφαίρεσε την ασημένια ζώνη.

Όλοι τώρα περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τι θα φορέσει η Stone στις 26 Φεβρουαρίου, στην 89η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, από την οποία αναμένεται να φύγει με ένα χρυσό αγαλματίδιο. Θα καταφέρει άραγε να εντυπωσιάσει ξανά;

Ως τότε, μη ξεχνάτε...Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved