Το δυναμικό comeback του Mel Gibson: Υποψήφιος για Όσκαρ και πατέρας για ένατη φορά!
Hollywood

Το δυναμικό comeback του Mel Gibson: Υποψήφιος για Όσκαρ και πατέρας για ένατη φορά!

Το 2017 φαίνεται ότι είναι μια καλή χρονιά για τον διάσημο ηθοποιό Mel Gibson, ο οποίος κατάφερε να δώσει ξανά ώθηση στην καριέρα του και να κάνει ένα δυναμικό comeback στη βιομηχανία του θεάματος, με την ταινία την οποία σκηνοθέτησε.

Το φιλμ «Hacksaw Ridge», γνωστό στα ελληνικά ως «Αντιρρησίας συνείδησης», διεκδικεί φέτος το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και ο ηθοποιός με τον ταραχώδη βίο, είναι υποψήφιος για το Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας.
Στον «Αντιρρησία συνείδησης» ο 61χρονος Gibson, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο έγινε πατέρας στο ένατο παιδί του από την κατά 36 χρόνια μικρότερη σύντροφό του, διηγείται την αληθινή ιστορία ενός αντιρρησία συνείδησης, του εθελοντή Desmond T. Doss, ο οποίος βρέθηκε στην περίφημη μάχη της Οκινάουα στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο Doss, τον οποίο στην ταινία υποδύεται ο υποψήφιος για Όσκαρ Α’ Αντρικού Ρόλου, Andrew Garfield, αρνείται, ωστόσο, να σκοτώσει!

Την Τρίτη ο Mel Gibson έλαβε το βραβείο του σκηνοθέτη της χρονιάς στο L.A. Italia Fest, που πραγματοποιήθηκε στο Χόλιγουντ. Στο πλευρό του σταρ βρέθηκε ο καλός του φίλος, Sylvester Stallone. Θα κερδίσει άραγε κάποιο Όσκαρ ο «Αντιρρησίας συνείδησης»;

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved