Πώς η 50αρα Nicole Kidman διατηρεί το απίστευτο κορμί της!
Hollywood

Πώς η 50αρα Nicole Kidman διατηρεί το απίστευτο κορμί της!

Μπορεί φέτος να κλείνει τα 50 χρόνια ζωής, ωστόσο, η Nicole Kidman παραμένει μια από τις πιο αισθησιακές celebrities του κινηματογράφου και έχει ένα κορμί που θα ζήλευαν ακόμη και οι 20χρονες στάρλετ του Χόλιγουντ.

Η Kidman, η οποία φέτος είναι υποψήφια για το Όσκαρ Β' Γυναικείου ρόλου για την υπέροχη ταινία «Lion», κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να γυμνάζεται, αφού οι επαγγελματικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις δεν της αφήνουν πολύ ελεύθερο χρόνο.
Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει ότι της αρέσει να τρέχει και να κάνει ποδήλατο και γιόγκα.

«Κάνω οτιδήποτε και οπουδήποτε βρίσκομαι», είπε χαρακτηριστικά, θέλοντας να τονίσει το γεγονός ότι βασικό της μέλημα είναι να γυμνάζεται, ανεξαρτήτως συνθηκών καθώς και ότι δεν περιορίζεται σε ένα συγκεκριμένο είδος άσκησης.

Ωστόσο, η Nicole, η οποία είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών (τα δύο τα είχε υιοθετήσει μαζί με τον πρώην σύζυγό της Tom Cruise) έχει μια ιδιαίτερη προτίμηση στο... hardcore spinning (έντονη άσκηση με ποδήλατο γυμναστικής) διότι, όπως υποστηρίζει, τονώνει πολύ τα πόδια και ακόμη περισσότερο τις γάμπες.

Φέτος, λοιπόν, περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε αν το «Lion», στο οποίο πρωταγωνιστεί η Kidman, θα κερδίσει το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και -φυσικά- να δούμε τι θα επιλέξει να φορέσει η πανέμορφη ηθοποιός στο «κόκκινο χαλί» των Όσκαρ. Στις 26 Φεβρουαρίου θα πάρουμε τις απαντήσεις που ζητάμε!

Ως εκείνη τη βραδιά... Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved