Χρυσά κορίτσια: Celebrities που εμφανίστηκαν στο «κόκκινο» χαλί ντυμένες σαν τα… Όσκαρ!
Hollywood

Χρυσά κορίτσια: Celebrities που εμφανίστηκαν στο «κόκκινο» χαλί ντυμένες σαν τα… Όσκαρ!

Δεν είναι μυστικό ότι κάθε γυναίκα θέλει να λάμπει τη βραδιά των Όσκαρ. Κάποιες, μάλιστα, θέλουν να είναι τόσο glamorous που ντύνονται εμπνευσμένες από τα... χρυσά αγαλματίδια που «ονειρεύονται» να κερδίσουν.

Εν αναμονή της 89ης Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ, λοιπόν, εμείς αποφασίσαμε να δούμε μερικές από τις διάσημες κυρίες, που αποφάσισαν να εμφανιστούν στο «κόκκινο χαλί» με τουαλέτες σε χρυσές αποχρώσεις.

Jessica Alba

To 2006 η Jessica Alba φόρεσε μια εντυπωσιακή Versace τουαλέτα και τράβηξε επάνω της όλα τα βλέμματα.

jessicag

Margot Robbie

Το ίδιο έκανε 10 χρόνια αργότερα και η αισθησιακή ηθοποιός Μargot Robbie. Το χρυσό Tom Ford φόρεμα με το αβυσσαλέο ντεκολτέ το οποίο επέλεξε να φορέσει, έκανε τα φλας να... πάρουν «φωτιά».

margotddd

Julia Roberts

Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει, όμως, την «χρυσή» εμφάνιση της Julia Roberts στην τελετή απονομής των Όσκαρ το 2004; Η ηθοποιός είχε επιλέξει να βάλει τότε μια τουαλέτα από την κολεξιόν του Armani.

julia rod

Meryl Streep

To 2012 μια σπουδαία σταρ του Χόλιγουντ αποφάσισε να βάλει ένα χρυσαφένιο Lanvin φόρεμα. Ο λόγος για την Meryl Streep, η οποία φέτος είναι υποψήφια για το Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου για την ταινία «Florence Foster Jenkins». Στην ίδια κατηγορία συναντάμε και το φαβορί των φετινών βραβείων και πρωταγωνίστρια του «La La Land», Emma Stone.

meryl dsd

Catherine Zeta Jones

Δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε και την εντυπωσιακή Catherine Zeta Jones η οποία το 2013 φόρεσε ένα «οσκαρικό» φόρεμα Zuhair Murad στο «κόκκινο χαλί»!

catheris

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved