Όσκαρ 2017: Ben και Casey Affleck: Τα «χρυσά» αδέρφια του Χόλιγουντ
Hollywood

Όσκαρ 2017: Ben και Casey Affleck: Τα «χρυσά» αδέρφια του Χόλιγουντ

Μπορεί για πολλά χρόνια να βρισκόταν στη «σκιά» του διάσημου αδερφού του, ωστόσο, φαίνεται ότι το 2017 είναι η χρονιά του Casey Affleck.

Ο μικρότερος αδερφός του Ben Affleck (έχουν τρία χρόνια διαφορά) είναι φέτος υποψήφιος για το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου για την ταινία «Manchester by the Sea», ένα απίστευτο φιλμ που θεωρείται ένα από τα φετινά «φαβορί» των Βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Ο 44χρονος Ben έχει ήδη κερδίσει τρεις Χρυσές Σφαίρες και όλοι τώρα περιμένουν να δουν αν ο αδερφός του θα καταφέρει να πάρει το χρυσό αγαλματίδιο. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, πάντως, ο Ben εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Casey μπορεί να τα καταφέρει! Ό,τι κι αν συμβεί, το ζήτημα είναι ότι τα δυο αδέρφια από την πόλη Φάλμουθ της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ κατάφεραν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, παρά το γεγονός ότι η ζωή δεν ήταν πάντα εύκολη για εκείνα.

Ο πατέρας τους ήταν αλκοολικός και όταν ήταν μικρά, οι γονείς τους πήραν διαζύγιο και τα παιδιά πήγαν να ζήσουν με τη μητέρα τους σε άλλη πόλη. Μιλώντας για τις πρώτες του επαφές με το θέατρο, ο Casey είχε αποκαλύψει ότι ουσιαστικά αναπαριστούσε στη σκηνή όσα είχε βιώσει στο σπίτι του. Πώς ασχολήθηκαν, όμως, με την υποκριτική; Η μητέρα τους ήταν εκείνη που τους πήγαινε στο θέατρο και τους ενθάρρυνε να ετοιμάζουν τις δικές τους, ερασιτεχνικές, ταινίες.

Οι αδερφοί Affleck έπαιξαν σε αρκετές τοπικές διαφημίσεις και σε πολλές σχολικές παραστάσεις και δεν σταμάτησαν ποτέ να αγαπούν την υποκριτική. Η αγάπη τους αυτή, τους βοήθησε να φτάσουν σήμερα στο σημείο που βρίσκονται, με τον Casey να είναι τώρα υποψήφιος για Όσκαρ για το «Manchester By The Sea»!

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved