Όσκαρ 2017: Πως το pilates βοήθησε την Emma Stone και τον Ryan Gosling να φτάσουν στα Όσκαρ
Hollywood

Όσκαρ 2017: Πως το pilates βοήθησε την Emma Stone και τον Ryan Gosling να φτάσουν στα Όσκαρ

Το La La Land «χόρεψε» μέχρι τα Όσκαρ και κατάφερε να γίνει το απόλυτο φαβορί, συγκεντρώνοντας 14 υποψηφιότητες, οι τρεις από τις οποίες αφορούν στη μουσική. Αλλά ας μην ξεχνάμε και τη σημασία της κίνησης, που εκτόξευσε την ταινία στην κορυφή...

Η χορογράφος Mandy Moore, ήταν ο άνθρωπος που εξασφάλισε το δρόμο της Emma Stone και του Ryan Gosling στην κορυφή, απογειώνοντας τις περίπλοκες χορευτικές σκηνές. «Ήταν πολύ ωραίο που δεν έρχονταν τελείως απροετοίμαστοι» λέει η Moore. «Ξέρουν μουσική και έχουν καλή αίσθηση της κίνησης».
Αλλά η Moore που χορογράφησε επίσης το αξέχαστο φινάλε της ταινίας «Silver Linings Playbook» με την Jennifer Lawrence και τον Bradley Cooper το 2012 δηλώνει: «Ήθελα να μάθουν να χορεύουν και να το απολαμβάνουν».

lala land 3δ

Αρχικά, οι σταρ έπρεπε να βρουν τη φόρμα τους. Η Moore έβαλε τη Stone και τον Gosling σε ένα εντατικό πρόγραμμα έξι εβδομάδων που περιλάμβανε πολλά και διαφορετικά είδη γυμναστικής όπως pilates, στρέτσινγκ, αερόβιες αλλά και χορευτικές ασκήσεις. Και οι δύο παρακολούθησαν ιδιαίτερα μαθήματα αλλά και ομαδικές πρόβες. Τη στιγμή που το γύρισμα ολοκληρώθηκε, είχαν ήδη κάνει προπόνηση τεσσάρων μηνών.
«Ήξερα ότι έπρεπε να αποκτήσουν τη φυσική κατάσταση για να αντέξουν τα πολύωρα γυρίσματα, χωρίς να κουράζονται από την πρώτη κιόλας λήψη και να μην μπορούν να συνεχίσουν».

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved