Όσκαρ 2017: Η Nicole Kidman αποκαλύπτει πως οι κόρες της δεν γνωρίζουν τι είναι τα Όσκαρ
Hollywood

Όσκαρ 2017: Η Nicole Kidman αποκαλύπτει πως οι κόρες της δεν γνωρίζουν τι είναι τα Όσκαρ

Η πολυβραβευμένη Αυστραλή ηθοποιός Nicole Kidman και ο εξίσου επιτυχημένος σύζυγός της Keith Urban προσπαθούν να κρατούν τις κόρες τους, Sunday και Faith, ηλικίας οκτώ και έξι χρονών αντίστοιχα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι, όταν σε πρόσφατη συνέντευξή, η Nicole ρωτήθηκε ποια είναι η γνώμη των κοριτσιών της για την υποψηφιότητά της στα Όσκαρ, με αφορμή τον ρόλο της στο Lion, η ηθοποιός απάντησε ως εξής: «Αυτή η λέξη δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους. Τα κορίτσια θα ρωτούσαν “τι είναι αυτό;”. Δεν καταλαβαίνουν καλά καλά τι θα πει ηθοποιία...» και συμπλήρωσε: «Είναι ακόμη πολύ απασχολημένες με τις δικές τους ζωές, κάτι στο οποίο προσπαθήσαμε να δώσουμε έμφαση στην οικογένειά μας».

«Είμαστε απλά η μαμά και ο μπαμπάς. Ο Keith και εγώ θέλουμε να τις κάνουμε να αισθάνονται ότι οι ζωές τους είναι το κέντρο του κόσμου μας...» είπε η ταλαντούχα ηθοποιός που φαίνεται πως όντως πιστεύει αυτά που λέει. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από τις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις της.
Παράλληλα, και ο σύζυγός της Keith φαίνεται να κινείται στα ίδια βήματα καθώς χρησιμοποιεί το Instagram μόνο για επαγγελματικούς λόγους, με την πλειονότητα των αναρτήσεων που δημοσιεύει να αφορούν στις εμφανίσεις του στη σκηνή.

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved