Όσκαρ 2017: Η διαφορετική προετοιμασία του Jimmy Kimmel για την φετινή απονομή!
Hollywood

Όσκαρ 2017: Η διαφορετική προετοιμασία του Jimmy Kimmel για την φετινή απονομή!

H Ellen DeGeneres παρουσίασε τα Όσκαρ το 2014 και έλαβε διθυραμβικές κριτικές. Λογικό ήταν η έμπειρη οικοδέσποινα να μεταδώσει τις γνώσεις της στον Jimmy Kimmel λίγο πριν τη δική του μεγάλη του βραδιά στο Χόλυγουντ.

Ο 49χρονος κωμικός που θα παρουσιάσει φέτος τη λαμπερή τελετή της 89ης Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ εμφανίστηκε στο σόου της δημοφιλούς Αμερικανίδας σταρ την Πέμπτη. Έκαναν πλάκα, έπαιξαν παιχνίδια και μεταξύ άλλων ο γνωστός κωμικός αναφέρθηκε στις φήμες που τον θέλουν να... συνταξιοδοτείται!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Kimmel δήλωσε ότι θέλει να συνεχίσει να δουλεύει με τους δικούς του όρους, ενώ αν το περιεχόμενο της εκπομπής του καταλήξει να είναι επαναλαμβανόμενο, τότε θα είναι καλή στιγμή να αποχωρήσει από το παιχνίδι.
«Θα ήθελα να γράψω ένα βιβλίο κάποια στιγμή» πρόσθεσε ο Kimmel. «Το καθημερινό μου σόου δεν μου αφήνει χρόνο για κάτι τέτοιο». Στη συνέχεια, του ζητήθηκε να διευκρινίσει τα λεγόμενά του αλλά άρχισε να τα «μαζεύει».

Ο Kimmel δήλωσε: «Έκανα μία συνέντευξη και ο δημοσιογράφος με ρώτησε: “Σκέφτεσαι καθόλου να συνταξιοδοτηθείς;” και εγώ είπα: ”Έχω ακόμα τρία χρόνια στο συμβόλαιό μου που διαρκεί μέχρι το 2020, και ποιος ξέρει μέχρι τότε;” σίγουρα όμως δεν είπα ότι θα συνταξιοδοτηθώ».
Έπειτα, υποστήριξε ότι του αρέσει που ο κόσμος ενδιαφέρεται για εκείνον και αναφέρθηκε στα άρθρα που μιλούν για τους αντικαταστάτες του. «Υπήρχαν πολλά μεγάλα ονόματα! Νομίζω ότι πρέπει να σκεφτούν σοβαρά αυτούς του ανθρώπους» αστειεύτηκε ο Kimmel. «Μέχρι το 2020, δεν ξέρουμε καν αν θα υπάρχει η Αμερική. Ας είμαστε ειλικρινείς. Ποιος ξέρει πώς θα είναι τα πράγματα τότε;».

Στη συνέχεια του σόου, η Ellen σε συνεργασία με την Kym Douglas βοήθησαν τον Kimmel να ετοιμαστεί για τα Όσκαρ σήμερα για να είναι φρέσκος, φρέσκος. Η μεταμόρφωσή του ξεκίνησε με μία μάσκα, που τον έκανε να μοιάζει με «λευκό Χίτλερ» όπως είπε. Στη συνέχεια, τοποθέτησαν μία ειδική συσκευή στο κεφάλι του και μία ζώνη που θύμιζε τις Kardashians στη μέση του! Τέλος, ο παρουσιαστής άρχισε να πηδάει πάνω στο τραμπολίνο, διασκεδάζοντας το κοινό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved