Όσκαρ 2017: O John Legend προετοιμάζεται με την κόρη του Luna
Hollywood

Όσκαρ 2017: O John Legend προετοιμάζεται με την κόρη του Luna

Ο John Legend είχε την καλύτερη συντροφιά στις πρόβες του για τη μεγάλη του εμφάνισή του στη λαμπερή τελετή των Όσκαρ 2017, που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή.

Ο 38χρονος μουσικός δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία φοράει το προσεγμένο κουστούμι του ενώ βρίσκεται στο πιάνο παρέα με την μικρή του κόρη.
«Κάνοντας πρόβα για το La La με τη Luna» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία, στην οποία η μόλις δέκα μηνών κορούλα του γέρνει στο πιάνο και ακουμπά τα χέρια της στα πλήκτρα.

Στο βάθος της εικόνας, πάνω στα ράφια διαφαίνονται πολλά βραβεία του Legend, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται δέκα Grammys καθώς και το Όσκαρ που κέρδισε το 2015 για το τραγούδι «Glory» για την ταινία Selma.

Την Κυριακή, στη μεγάλη τελετή των Όσκαρ θα παρουσιάσει δύο υποψήφια κομμάτια από το La La Land: Το City Of Stars, το οποίο στην ταινία τραγουδάει ο Ryan Gosling και το Audition (The Fools Who Dream), που ερμηνεύει η Emma Stone.
Η Luna είναι η κόρη του δημοφιλούς αστέρα με τη σύζυγό του Chrissy Teigen, που είναι μοντέλο και σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013 και από τότε παραμένουν μαζί.

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved