Όσκαρ 2017: Ανακοίνωσαν λάθος την καλύτερη ταινία της χρονιάς!
Hollywood

Όσκαρ 2017: Ανακοίνωσαν λάθος την καλύτερη ταινία της χρονιάς!

Σε αυτήν την κατηγορία των βραβείων Όσκαρ υπήρχε αδιαφιλονίκητο φαβορί για το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, από τον Σεπτέμβριο! 

Το εκπληκτικό μιούζικαλ La La Land κέρδισε τις καρδιές κοινοί και κριτικών και σάρωσε τόσο στο Box Office με εισρπάξεις εκατοντάδων εκατομμυρίων, όσο και στα βραβεία ανά τον κόσμο όλο αυτό το διάστημα. Μόνο σε ένα δεν κατάφερε να προκριθεί.

Όλα τα άλλα τα πήρε στην κυριολεξία αμπάριζα. Σίγουρα ήταν από κάθε άποψη η ταινία της χρονιάς και όλοι πίστευαν οτι είναι εντελώς απίθανο να χάσει και το Όσκαρ στη φετινή 89η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ. Όχι οτι οι υπόλοιπες υποψήφιες ταινίες δεν ήταν εξαιρετικές. Σίγουρα ήταν. Αλλά η δυναμική του La la Land σε αυτές τις υποψηφιότητες ήταν πραγματικά σαρωτική.

Ίσως γι' αυτό και ο Warren Beatty ανοίγοντας το φάκελο ανακοίνωσε περιχαρής το La la Land.... Οι συντελεστές άρχισαν να ανεβαίνουν στη σκηνή και ακολούθησε χάος. Γιατί οι υπεύθυνοι ήξεραν πως δεν ήταν αυτή η νικητήρια ταινία! Κάτι σαν το λάθος που έγινε στα Miss Universe και φόρεσε το στέμμα άλλη. Επική γκάφα...

Ο φάκελος με το νικητή άνοιξε ξανά και το Όσκαρ πάει όχι όπως ανακοινώθηκε αρχικά στο αδιαφιλονίκητο φαβορί, το La la Land, αλλά με διόρθωση στη συνέχεια στο Moonlight! Επικό λάθος που σίγουρα θα μνημονεύεται για χρόνια κι ας προσπάθησε ο παρουσιαστής να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved