Όσκαρ: Ήταν ερωτευμένοι όταν περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί αλλά δεν είναι πια μαζί!
Hollywood

Όσκαρ: Ήταν ερωτευμένοι όταν περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί αλλά δεν είναι πια μαζί!

Έρωτας ήταν και πέρασε. Μπορεί όταν βρέθηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ να έμοιαζαν λαμπεροί και πολύ ερωτευμένοι, όμως πλέον δεν είναι μαζί. Ας δούμε τα άλλοτε ερωτευμένα ζευγάρια που βρέθηκαν μαζί στην Απονομή των Όσκαρ, όμως πλέον τραβούν χωριστούς δρόμους.

Anjelina Jolie – Brad Pitt
Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt στα χρόνια που ήταν μαζί, εμφανίστηκαν αρκετές φορές μαζί στο κόκκινο χαλί με αξέχαστες εμφανίσεις τους το 2012 που εκείνη φορούσε μία συγκλονιστική μαύρη τουαλέτα αλλά και δύο χρόνια αργότερα. κατακτώντας όλα τα φλας. Δυστυχώς, πριν από μερικούς μήνες έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι χώρισε, χωρίς όμως ακόμα να έχουν πάρει οριστικά διαζύγιο.

Ryan Phillippe και Reese Witherspoon
Ο Ryan Phillippe και η Reese Witherspoon μπορεί να έχουν χωρίσει, όμως ακόμη διατηρούν φιλικές σχέσεις και όχι μόνο λόγω των δύο παιδιών που έχουν αποκτήσει μαζί. Το άλλοτε ζευγάρι είχε εμφανιστεί μαζί στη βραδιά απονομής των Όσκαρ το 2006 όταν η Witherspoon ήταν υποψήφια για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της στην ταινία Walk the Line και όταν κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο ο σύζυγός της έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένος.

Nicole Kidman και Tom Cruise
Η Nicole Kidman και ο Tom Cruise, στην 69η Τελετή των Βραβείων, το 1997, είχαν εμφανιστεί μαζί στα Όσκαρ καθώς ο διάσημος σταρ ήταν υποψήφιος για την ταινία Jerry Maguire. Δεν κατάφερε να το κατακτήσει όμως είχε την αμέριστη συμπαράσταση της τότε συζύγου του. Φέτος, είναι η Nicole Kidman υποψήφια για Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Lion» και αυτή τη φορά δεν έχει καμία σχέση με τον Tom Cruise!

Susan Sarandon και Tim Robbins
Πέντε χρόνια πριν χωρίσουν, το 2004 η Susan Sarandon και ο Tim Robbins είχαν ποζάρει μαζί στο «κόκκινο χαλί» των Όσκαρ με τον διάσημο ηθοποιό να κρατά στα χέρια του το χρυσό αγαλματίδιο, μιας και το κέρδισε στην κατηγορία Β’ Αντρικού Ρόλου για την ταινία «Mystic River». Το ζευγάρι, το 2009 χώρισε οριστικά, μετά από 23 χρόνια κοινής ζωής.

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved