Hollywood

Ο «παράδεισος» της Jolie στην Καμπότζη

Ένα ειδυλλιακό κομμάτι γης στη ζούγκλα της Καμπότζης αγόρασε η Angelina Jolie, προκειμένου να επεκτείνει το μικρό παραδεισένιο καταφύγιο που έχει ήδη αγοράσει από πρώην διοικητή των Κόκκινων Χμερ, ο οποίος κατηγορείται για τη μαζική δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων.

Με αφορμή την προώθηση της ταινίας-ντοκιμαντέρ «Πρώτα σκότωσαν τον πατέρα μου» στην Καμπότζη, όπου εκτυλίσσεται και η πλοκή της, η Τζολί κατέληξε σε συμφωνία για την απόκτηση ακόμη μίας ιδιοκτησίας στα βορειοανατολικά της χώρας.

Πρόκειται για ένα προνομιακό κομμάτι γης έξι στρεμμάτων στη ζούγκλα, το οποίο αγόρασε αντί 38.000 ευρώ, από πρώην στρατιώτη των Ερυθρών Χμερ. Η πρώτη έκτασή της στην Καμπότζη, περίπου 18 στρεμμάτων, αγοράστηκε το 2002, αντί σχεδόν 24.000 ευρώ, από τον πρώην διοικητή των Κόκκινων Χμερ, Τα Τιθ, ο οποίος, όπως αναφέρει η Espresso κατηγορείται για τη γενοκτονία 600.000 ανθρώπων και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας πριν από 40 χρόνια.

Οι δύο εκτάσεις, τις οποίες η χολιγουντιανή σταρ απέκτησε κοψοχρονιά, συνορεύουν και είναι κατάλληλες να αποτελέσουν μια όαση, την οποία οραματίζεται να δημιουργήσει στην πατρίδα του πρώτου υιοθετημένου γιου της. Στο σπίτι το οποίο έχει χτίσει εκεί η ηθοποιός, εκτός από την άγρια ομορφιά του τοπίου, απολαμβάνει το καθημερινό πριβέ κολύμπι με τα παιδιά της στην εκπληκτική ιδιωτική λιμνοθάλασσα, που βρέχει την ιδιοκτησία, όπως αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες και επιβεβαιώνουν οι κάτοικοι της περιοχής.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved