Άγρια μπλεξίματα για τον σωσία του Γαλιφιανάκη
Hollywood

Άγρια μπλεξίματα για τον σωσία του Γαλιφιανάκη

Χώρισε, πήρε δέκα κιλά και τότε γνωστός μάνατζερ διαπίστωσε πως μοιάζει απίστευτα στον Ζακ Γαλιφιανάκη.

Και μπορεί αυτό να τον έκανε «διάσημο» καθώς άρχισε μια νέα ζωή κάνοντας εμφανίσεις στο Λας Βέγκας ως σωσίας του Γαλιφιανάκη, ωστόσο πρόσφατα, και έχοντας κλείσει τα 40, αποφάσισε να τα παρατήσει επειδή, όπως δηλώνει, έπαθε «χανγκόβερ στην πραγματική του ζωή»!

«Θυμάμαι ότι ένα βράδυ έπαθα μπλακάουτ, έπεσα πάνω σε σπασμένα γυαλιά, κόπηκα και έπεσα θύμα ληστείας» δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «The Sun». Ενα άλλο περιστατικό που τον έκανε να καταλάβει ότι είχε πιάσει πάτο ήταν όταν από ακόμα ένα ακραίο μεθύσι έκανε εμετό και αφόδευσε στο κουστούμι του, ενώ βρισκόταν στο πάρκινγκ του καζίνου και χρειάστηκε να οδηγήσει σπίτι του ολόγυμνος.

«Ήταν τέτοια η πίεση να είμαι στο κέφι, και συχνά βρισκόμουν σε δωμάτια με ανθρώπους που μου έλεγαν ότι έπρεπε να κάνω οπωσδήποτε ναρκωτικά. Η κατάσταση έγινε πολύ απελπιστική» εξομολογείται και παραδέχεται ότι έπειτα από προειδοποίηση της μητέρας του για το ποιο ήταν το μέλλον του αν συνέχιζε, αποφάσισε να αλλάξει πορεία, «θα είχα πεθάνει αν συνέχιζα αυτόν τον δρόμο» παραδέχεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved