Εκατό φωτογραφίες της Μέριλιν βγαίνουν στο «σφυρί»
Hollywood

Εκατό φωτογραφίες της Μέριλιν βγαίνουν στο «σφυρί»

Η τελευταία φωτογράφιση της Mέριλιν Μονρόε, που τη δείχνει στην παραλία να χαριεντίζεται με τον χαρακτηριστικό τρόπο που δημιούργησε ολόκληρη σχολή θηλυκότητας, μπροστά στον φακό, συγκαταλέγεται σε μια συλλογή 100 φωτογραφιών που βγαίνουν στο σφυρί από τον οίκο δημοπρασιών Julien έως τις 26 Μαρτίου και αναμένεται ότι θα πιάσουν πάνω από 90.000 δολάρια.

Οι φωτογραφίες αυτές στην ουσία εξιστορούν τη ζωή της σταρ του κινηματογράφου από τα 20 χρόνια της, όταν άρχισε την καριέρα της ως μοντέλο με το όνομα Νόρμα Τζιν Μπέικερ, και φτάνουν μέχρι λίγες εβδομάδες προτού πεθάνει τον Αύγουστο του 1962 από υπερβολική δόση φαρμάκων, όπως εικάζεται.

Οι τελευταίες λήψεις, που τη δείχνουν σε ηλικία 36 ετών με το μαγιό της στην παραλία της Σάντα Μόνικα, τραβήχτηκαν από τον φίλο της, γνωστό φωτογράφο Τζορτζ Μπάρις.

Οι υπεύθυνοι του οίκου δημοπρασιών Julien, ποντάρουν, όπως αναφέρει η espresso, πολλά σε αυτές τις φωτογραφίες, ειδικά μετά την τιμή ρεκόρ των 4.800.000 δολαρίων που έπιασε τον περασμένο Νοέμβριο το φόρεμα με το οποίο η Μονρόε τραγούδησε το «Happy Birthday, Mr President».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved