Έγκλημα α λα Hollywood
Hollywood

Έγκλημα α λα Hollywood

Ένοχος για την απόπειρα συγκάλυψης του θανάτου παντρεμένης γιατρού, μητέρας τριών παιδιών, η οποία πέθανε στο διαμέρισμα του στη Νέα Υόρκη από υπερβολική δόση κοκαΐνης, δήλωσε στο δικαστήριο ο παραγωγός του ΗΒΟ Μαρκ Χένρι Τζόνσον.

Ο 52χρονος και ο έμπορος ναρκωτικών Τζέιμς Χόλντερ κουβάλησαν το πτώμα της 38χρονης Κίρστεν Ρίκενμπαχ Σερβένι στις σκάλες και το εγκατέλειψαν στην πόρτα της πολυκατοικίας.

Με την ομολογία του , ο Τζόνσον γλιτώνει την ποινή φυλάκισης μέχρι 10 χρόνια, με την οποία κινδύνευε, και πλέον μπορεί να καταδικαστεί σε φυλάκιση από 18 μέχρι 24 μήνες. Η ποινή του αναμένεται να ανακοινωθεί στις 26 Ιουνίου, ενώ η ποινή του Χόλντερ, ο οποίος επίσης δήλωσε ένοχος, θα ανακοινωθεί στις 4 Μάιου.

Η αντίστροφη μέτρηση για τους δύο άντρες, σύμφωνα με την espresso, άρχισε στις 4 Οκτωβρίου 2015, όταν νοσοκόμοι ανακάλυψαν, έπειτα από κλήση που έλαβαν, το πτώμα της 38χρονης δερματολόγου, η οποία όταν τελείωσε το λύκειο κέρδισε διαγωνισμό ομορφιάς που της εξασφάλισε υποτροφία στο πανεπιστήμιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved