Garner-Affleck: Η επανασύνδεση δεν τους έκατσε- Δείτε πως θα μοιράσουν την περιουσία τους
Hollywood

Garner-Affleck: Η επανασύνδεση δεν τους έκατσε- Δείτε πως θα μοιράσουν την περιουσία τους

Θέλησαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, αλλά τελικά δεν τους έκατσε με αποτέλεσμα να καταθέσουν από κοινού αίτηση διαζυγίου. 

Το ζευγάρι ζητά κοινή κηδεμονία των τριών παιδιών του, Βάιολετ, Σεραφίνα και Σάμιουελ, χωρίς να κάνει πουθενά λόγο για ποσό διατροφής, ενώ η μη ύπαρξη προγαμιαίου συμβολαίου σημαίνει ότι η περιουσία που αποκτήθηκε μετά γάμον θα μοιραστεί ισόποσα, εκτός και αν συμφωνηθεί κάτι διαφορετικό.

Σύμφωνα με το TMZ, η υπόθεση του διαζυγίου τους δεν θα φτάσει έως τις δικαστικές αίθουσες, αλλά θα διευθετηθεί εξωδικαστικά, αφού οι δυο πλευρές εξακολουθούν να διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις, περνώντας μαζί ακόμη και τις ημέρες του Πάσχα.

Πηγές αναφέρουν, επίσης, στο ίδιο site ότι ο Αφλεκ έχει ήδη μετακομίσει από τη βίλα την οποία μοιράζονταν και πως έχει προχωρήσει σε νέο δεσμό, «όχι όμως κάτι σοβαρό», ενώ η Γκάρνερ φέρεται ότι αισθάνεται πως ήρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου για να μπει ένα οριστικό τέλος στον δωδεκαετή γάμο τους.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον χωρισμό του τον Ιούνιο του 2015, ωστόσο συνέχιζε να ζει κάτω από την ίδια στέγη, με τον κινηματογραφικό Batman να έχει μεταφερθεί απλά στον ξενώνα του σπιτιού τους στο Λος Αντζελες. Το γεγονός ότι κανείς δεν έπαιρνε την απόφαση να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, σε συνδυασμό με τις κοινές οικογενειακές εξόδους τους, έκανε πολλούς να θεωρήσουν ότι έδιναν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, εντύπωση μάλιστα που έδειχνε να επιβεβαιώνεται και μέσα από τη στήριξη που παρείχε η Γκάρνερ στον σύζυγό της, κατά την πρόσφατη περιπέτειά του με τον αλκοολισμό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved