ΣΟΚ! Άστεγος και στα όρια της φτώχειας ο…
Hollywood

ΣΟΚ! Άστεγος και στα όρια της φτώχειας ο…

Άστεγος και στα όρια της φτώχειας υποστηρίζει ότι βρίσκεται έχοντας λάβει μοναχά ένα πολύ μικρό μερίδιο από την περιουσία του πατέρα του.

Ο 45χρονος Μοχάμεντ Άλι junior, μη μπορώντας να συντηρήσει δικό του σπίτι, κοιμάται στο πάτωμα τον σπιτιού ενός φίλου του στη Φλόριντα, όμως είναι, όπως λέει, ζήτημα χρόνου να βρεθεί στον δρόμο. Μέχρι στιγμής υποστηρίζει ότι έχει εισπράξει τρεις «πενιχρές» δόσεις των 2.200 ευρώ από την κληρονομιά -παρά το γεγονός ότι πατά τα λεγόμενα του δικαιούται 5.300.000 ευρώ-, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τα βγάλει πέρα.

«Εχω αποκοπεί τελείως. Δεν έχω τραπεζικό λογαριασμό, επομένως δεν μπορούν να μου μεταφέρουν χρήματα. Ο τελευταίος χρόνος ήταν δύσκολος. Ο πατέρας μου δεν θα ήθελε κάτι, τέτοιο. Θα ήθελε να είμαι εντάξει, να έχω ένα μέρος να μένω και τα δικά μου χρήματα» δήλωσε σε συνέντευξη του στη «Mirron on Sunday», προσθέτοντας, όπως αναφέρει η espresso ότι δυσκολεύεται ακόμα και να αγοράσει φαγητό. Η κακή οικονομική κατάσταση του στάθηκε μάλιστα αιτία να τον εγκαταλείψει και η σύζυγός του, παίρνοντας μαζί και τις δύο κόρες του, παρά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι εκείνος παράτησε την οικογένεια του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved