Johnny Depp: Στο σφυρί βγάζει την περιουσία του για να ξεχρεώσει
Hollywood

Johnny Depp: Στο σφυρί βγάζει την περιουσία του για να ξεχρεώσει

Ο Johnny Depp ξεπουλά τα πάντα για να ξεχρεώσει, εκείνο όμως που δεν πουλά ακόμα είναι το ιδιωτικό του αεροσκάφος. Ο ηθοποιός έχει κινηθεί δικαστικά εναντίον των διαχειριστών της περιουσίας του από τους οποίους διεκδικεί 25 εκατ. δολάρια.

Από την άλλη η διαχειρίστρια εταιρεία υποστήριξε πως ο ηθοποιός γνώριζε για την κακή του οικονομική κατάσταση, αλλά αδιαφόρησε συνεχίζοντας να ξοδεύει αλόγιστα, παρά τις υποδείξεις που του είχαν γίνει.

Και τώρα ξεπουλάει όλα για να ξεχρεώσει λέγοντας: «Τι άλλο μπορώ να κάνω; Να πουλήσω κάποια έργα τέχνης; Θα θέλατε να πουλήσω κάτι άλλο; Έχω ποδήλατα, αυτοκίνητα, ακίνητα, βιβλία, πίνακες ζωγραφικής και ένα αίσθημα της ψυχής μου στην αριστερή πλευρά. Από πού θέλετε να ξεκινήσω;». Και τόνισε: «Το να ταξιδέψω σε μία πτήση της γραμμής γεμάτη με παπαράτσι θα ήταν ο μεγαλύτερός μου εφιάλτης. Δεν θέλω να βρεθώ σ' αυτήν τη θέση, αλλά δεν έχω και πάρα πολλές επιλογές, καθώς το Μεθυσμένο Ημερολόγιο ήταν η θυσία που έπρεπε να κάνω και η τελευταία επιταγή που πήρα ήταν για το Δημόσιος Κίνδυνος. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved