Maria Menounos: Το πρώτο της μήνυμα μετά την εγχείρηση στο κεφάλι για την αφαίρεση του όγκου
Hollywood

Maria Menounos: Το πρώτο της μήνυμα μετά την εγχείρηση στο κεφάλι για την αφαίρεση του όγκου

Η Maria Menounos περνά δύσκολες στιγμές. Οι γιατροί εντοπίσανε όγκο στο κεφάλι της, ο οποίος είχε μάλιστα το μέγεθος μιας μπάλας του γκολφ. 

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση και οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν το 99,9% του όγκου. Έμεινε στο νοσοκομείο έξι μέρες. Είχε αρχίσει να νιώθει ενοχλήσεις ήδη από τον Φεβρουάριο. Ζαλιζόταν, δεν έβλεπε καλά και έχανε τα λόγια της…

Σε μήνυμά της στο Instagram, η Maria Menounos αναφέρει:

«Πρώτα θα ήθελα να πω ευχαριστώ για όλες τις ευχές, τις προσευχές και την υποστήριξη. Ήταν μια τρελή περίοδος εδώ στο σπίτι. Θέλω όλοι σας να ξέρετε ότι είμαι καλά. Σοβαρά, αναρρώνω καλά και θα είμαι σαν καινούργια πολύ σύντομα. Ευτυχώς δεν χρειάζομαι παραπάνω θεραπείες, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο για την μητέρα μου. Γι αυτό παρακαλώ συνεχίστε να την βάζετε στις προσευχές σας.»

Στην συνέχεια θέλησε να ευχαριστήσει το νοσοκομείο στο οποίο και νοσηλεύτηκε: «Οι περισσότεροι άνθρωποι βιάζονται να φύγουν από το νοσοκομείο και να πάνε σπίτι, εγώ δεν σταματούσα να λέω ότι δεν μου έχουν ξανασυμπεριφερθεί πιο ευγενικά. Έκλαιγα σαν μωρό όταν έλεγα αντίο σε αυτούς τους φανταστικούς νοσοκόμους που με φρόντισαν.

Ο Θεός να ευλογεί τους νοσοκόμους. Φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Dr Black και τον Dr Chu που πραγματοποίησαν ένα καταπληκτικό χειρουργείο και μου έδωσαν το καλύτερο δώρο γενεθλίων, την υγεία μου.

Και τέλος, ο Θεός με ευλόγησε με τόσους πολλούς τρόπους, αλλά και αυτό ήταν επίσης μια ευλογία. Είχα την ευκαιρία να ακούσω τι σημαίνω για τους φίλους και την οικογένειά μου. Ήταν αρκετά συγκινητικό για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου, την οικογένειά μου, ακόμα και τους ξένους που έδειξαν σε μένα και την οικογένειά μου τέτοια καλοσύνη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved