Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας
Hollywood

Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας

Γνωστός ηθοποιός συνελήφθη κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για την κακομεταχείριση των φαλαινών που διοργάνωσε η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων» (People for the Ethical Treatment of Animals) - PETA.

Ο λόγος για τον... James Cromwell, που συνελήφθη στο θεματικό πάρκο Seaworld, στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ
Τόσο ο ηθοποιός όσο και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν με χειροπέδες σε αστυνομικό τμήμα, επειδή παρεμπόδισαν το φημισμένο σόου με φάλαινες «Orca Encounter» στο SeaWorld, ανέφερε η PETA/
Ο ηθοποιός φορώντας ένα T-shirt με το μήνυμα «SeaWorld Sucks» και κρατώντας μεγάφωνο ενημέρωνε το κοινό για το ιστορικό του ψυχαγωγικού πάρκου, για τους πρόωρους θανάτους φαλαινών όρκα καταγγέλλοντας βασανισμούς των θαλάσσιων θηλαστικών, σύμφωνα με το Page Six.

Η PETA μετέδωσε ζωντανά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη σελίδα της στο Facebook. «Οι φάλαινες αξίζουν μία ολοκληρωμένη ζωή στον ωκεανό, όχι μια ζωή να κολυμπούν σε ατέλειωτους κύκλους μέχρι να πέσουν νεκρές από ασθένεια» είπε ο Cromwell και πρόσθεσε: «Οι φίλοι μου στη PETA και εγώ θέλουμε το SeaWorld να μεταφέρει αυτά τα ευφυή ζώα σε παραθαλάσσια καταφύγια χωρίς καθυστέρηση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved