Αντζελίνα Τζολί: Παράλυση, εμμηνόπαυση και οργή για το Vanity Fair
Hollywood

Αντζελίνα Τζολί: Παράλυση, εμμηνόπαυση και οργή για το Vanity Fair

H Aντζελίνα Τζολί είναι solo. Με αυτό τον τίτλο το θεματικό τεύχος Style του Σεπτεμβίου για το Vanity Fair (Angelina Jolie Solo) υποδέχεται στην επικαιρότητα και τις λαμπερές σελίδες του την Τζολί στην πρώτη της μεγάλη, εξομολογητική συνέντευξη μετά το πολύκροτο διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ. Όμως το περιοδικό δεν ήταν προετοιμασμένο για την οργή ενάντια στην star.

"Αυτή η γυναίκα έχει πολλά προβλήματα. Είναι σκοτεινή και μακιαβελική από τη μία και λαμπερή και μαζήτρια από την άλλη. Έυχομαι να βρει το φως μέσα της" σχολιάζει ένας χρήστης στο Facebook κάτω από την ανάρτηση του Vanity Fair για τη Τζολί. Ήταν μια πολύ ευγενική ανάρτηση σε σύγκριση με όσες ακολούθησαν.
"Κακιά", "αντιπαθητική", "ψεύτρα", "διάσημη που συλλέγει παιδιά σαν να είναι μινιατούρες" είναι τα σχόλια που ακολούθησαν της ανάρτησης για τη συνέντευξη που η επικοινωνιακή ομάδα της Τζολί ήθελε να ήταν μια διθυραμβική επιστροφή στην επικαιρότητα -και μια καλή ευκαιρία προώθησης της νέας της σκηνοθετικής απόπειρας με άρωμα Καμπότζη.

Διαβάστε περισσότερα στο CNN.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved