Natalie Portman: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της ως Τζάκι Κένεντι
Hollywood

Natalie Portman: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο της ως Τζάκι Κένεντι

Ο Natalie Portman έχει υποδυθεί πολλούς ρόλους στην καριέρα της, αλλά σίγουρα αυτός της Τζάκι Κένεντι θα της μείνει αξέχαστος. 

Φέτος υποδύθηκες την Τζάκι Κένεντι. Τι έμαθες από αυτό τον ρόλο;

« Αυτό που μου κίνησε την περιέργεια ήταν το σενάριο. Δεν βλέπουμε ολόκληρη τη ζωή της Τζάκι, αλλά εστιάζουμε σε μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο με πολλή ένταση και πόνο, αλλά και μέσα από τις σχέσεις που είχε αναπτύξει εκείνη την περίοδο με συγκεκριμένους ανθρώπους. Είχε ενδιαφέρον το γεγονός ότι κατάφερα να τη δω στην ανθρώπινη υπόσταση της. Για πολλούς είναι ένα σημαντικό ιστορικό πρόσωπο που εμπίπτει στην κατηγορία του θρύλου. Εγώ, όμως, έπρεπε να δω τη γυναίκα που σήκωσε το τεράστιο αυτό βάρος στους ώμους της και κατάλαβε ότι οι ιστορίες που λέμε γίνονται η αλήθεια που γνωρίζουμε. Και η ίδια χρησιμοποίησε το ταλέντο της και έβαλε όλο το μεράκι της για να πει μια καλή ιστορία για τη ζωή τη δική της και του άντρα της. Έτσι, τη βλέπουμε από πολλές διαφορετικές γωνίες γιατί αναλύεται πολύ έντονα εκείνη η περίοδος. Επειδή ο σκηνοθέτης δεν είναι Αμερικανός, ήξερα ότι δεν θα ακολουθήσουμε συμβατικούς τρόπους και αυτό με ενθουσίασε πολύ. Δεν είχε τις προκαταλήψεις που θα είχε κάποιος Αμερικανός και αυτό μας βοήθησε να φτάσουμε πολύ πιο βαθιά στον πυρήνα της προσωπικότητάς της χωρίς περιορισμούς»

Θυμάμαι πριν από καιρό ένα καλοκαίρι να πίνετε τον καφέ σας κάτω από την Ακρόπολη με τον σύζυγό σου και κανείς να μη σα; αναγνωρίζει. Τι θυμάσαι από εκείνη την επίσκεψη;

«Στην Ελλάδα έχω έρθει μόνο μία φορά και θα ήθελα πολύ να επιστρέψω. Έχω έρθει μόνο στη Αθήνα, αλλά ξέρω ότι υπάρχουν πολλά μέρη που έχει ενδιαφέρον να εξερευνήσει κανείς στην Ελλάδα. Είχα έρθει για μια παράσταση στην οποία συμμετείχε ο άνδρας μου και η αντίδραση του κοινού ήταν εκπληκτική, οπότε έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις».

- Για τις ανάγκες ρόλων ξύρισες το κεφάλι σου, έκανες σκληρές σκηνές, έμαθες ξένες γλώσσες και βελτίωσες κάποιες που ήδη ξέρεις. Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που θα μπορούσες να μάθεις για να πάρεις έναν ρόλο που σου αρέσει;

« Μου αρέσει πολύ να μαθαίνω ό,τι έχει να κάνει με γλώσσες και προφορά ή ακόμα και κάτι που χρειάζεται καλή φυσική κατάσταση, θα ήθελα να μου δοθεί ένας ρόλος που να απαιτεί το σενάριο να μάθω να ιππεύω, θα το έκανα με μεγάλη χαρά» εξήγησε το Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved