Phillippe: Η πρώην του τον κατηγορεί για επίθεση και άγριο ξυλοδαρμό. Γεμάτο μώλωπες το κορμί της
Hollywood

Phillippe: Η πρώην του τον κατηγορεί για επίθεση και άγριο ξυλοδαρμό. Γεμάτο μώλωπες το κορμί της

Σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Elsie Hewitt. Το μοντέλο κατηγορεί τον πρώην σύντροφό της, Ryan Phillippe για επίθεση και άγριο ξυλοδαρμό.

Η 21χρονη Elsie Hewitt κατέθεσε αγωγή εναντίον του τη Δευτέρα. Τον κατηγορεί πως τη χτύπησε και την έριξε από τις σκάλες ενώ ήταν μεθυσμένος.

Ο 43χρονος ηθοποιός του Shooter φέρεται να έγινε βίαιος μετά από καβγά που είχαν στις 3 Ιουλίου όταν μετά από ένα πάρτι εκείνη τον αγνόησε. Όταν πήγε στο σπίτι για να μαζέψει τα πράγματά της τη χτύπησε.

Πηγή κοντά στον ηθοποιό υποστηρίζει πως ο Ryan Phillippe δεν σήκωσε χέρι πάνω της. «Θέλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και θα το κάνει».

Υποστηρίζει πως ήταν το μοντέλο αυτό που βρισκόταν κάτω από την επήρεια ναρκωτικών. «Η Elsie εμφανίστηκε στο σπίτι του Ryan απρόσκλητη και υπό την επιρροή ναρκωτικών λίγες ημέρες αφότου την είχε χωρίσει. Επιτέθηκε στον Ryan, έκανε σκηνή και αρνούνταν να φύγει από το σπίτι του. Καθώς απομακρύνονταν από το σπίτι ισχυρίζεται πως έπεσε και τραυματίστηκε. Δεν υπάρχει εντολή κράτησής του. Την εποχή που έγινε υπήρξε προσωρινή λύση που έληξε λίγες μέρες μετά. Προσπάθησε από τότε να επιδιώξει εκδίκηση και φήμη, βγάζοντας μια ψεύτικη ιστορία ενδοοικογενειακής βίας στα μέσα ενημέρωσης».

Ο δικηγόρος του μοντέλου αρνείται πως το κάνει για φήμη και χρήματα, τονίζοντας ότι θέλει να πάρει θέση εναντίον της ενδοοικογενειακής βίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved