Robbie Williams: Ο πραγματικός λόγος που ακύρωσε την περιοδεία του και το σοβαρό πρόβλημα υγείας!
Hollywood

Robbie Williams: Ο πραγματικός λόγος που ακύρωσε την περιοδεία του και το σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Ο Robbie Williams μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τον λόγο που αναγκάστηκε να ακυρώσει την περιοδεία του με τίτλο Heavy Entertainment Show που είχε ξεκινήσει.

Ο διάσημος τραγουδιστής ακύρωσε τις συναυλίες του στο St Petersburg, τη Μόσχα και το Sochi και ο λόγος όπως είπε ο ίδιος ήταν ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε. «Ο σοβαρότερος λόγος ήταν το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την υγεία μου και συγκεκριμένα με την πλάτη μου» είπε ο 43χρονος σταρ στη Daily Star και συνέχισε: «Έχω ρίξη συνδέσμων στη σπονδυλική στήλη και αυτό όλο με στρεσάρει».
Φύλακας άγγελός του η σύζυγός του Ayda με την οποία είναι παντρεμένοι από τον Αύγουστο του 2010. Ο ίδιος στο παρελθόν μίλησε ανοιχτά και για τη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη αλλά και την αγοραφοβία. Ο ίδιος πρόσθεσε: «Πρέπει να είσαι σωματικά και πνευματικά σε καλή κατάσταση. Και πρέπει να είμαι απολύτως καλά πνευματικά και ψυχολογικά για να αντιμετωπίσω όλο αυτό. Έρχεται ένα εκατομμύριο κόσμος για να με δει και δεν μπορώ να είμαι καλός με τόσο ταλαιπωρημένη πλάτη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved