Γιατί η Όντρεϊ Χέπμπορν πουλάει ακόμη
Hollywood

Γιατί η Όντρεϊ Χέπμπορν πουλάει ακόμη

Η απάντηση είναι δωρική και δεδομένη. Ο μύθος της Όντρεϊ Χέπμπορν είναι ακόμη και σήμερα ευπώλητος και κερδοφόρος γιατί η star του Χόλιγουντ ήταν η επιτομή της κομψότητας και του ανθρωπισμού συνοδευόμενα από λάμψη και ταλέντο. Αυτό αποδεικνύει η πρόσφατη δημοπρασία του οίκου Christie's που συγκέντρωσε περισσότερα από 5,3 εκατομμύρια ευρώ με τα προσωπικά αντικείμενα της μούσας του Ζιβανσί, Χέπμπορν, να έχουν πλέον νέους ιδιοκτήτες.

Με περισσότερες από 600.000 στερλίνες για το σενάριο της ταινίας "Πρόγευμα στο Τίφανις", η δημοπρασία της προσωπικής συλλογής της 'Οντρεϊ Χέπμπορν απέφερε 4,6 εκατομμύρια στερλίνες (5,3 εκατομμύρια ευρώ) στο Λονδίνο, ανακοίνωσε ο οίκος. Η πώληση αυτή που αποφασίστηκε από τα παιδιά της ηθοποιού θα συνεχιστεί μέσω διαδικτύου έως τις 4 Οκτωβρίου μετά τη φυσική πώληση που διήρκησε σχεδόν 10 ώρες χθες, Τετάρτη.

"Όλα ήταν μέσα στην αποθήκη του σπιτιού μας στην Ελβετία. Η μητέρα μου δεν ήταν συλλέκτρια αλλά κρατούσε ορισμένα κομμάτια για συναισθηματικούς λόγους γιατί αυτά τής έφερναν αναμνήσεις", είχε εξηγήσει πριν από τη δημοπρασία ο Λούκα Ντότι, ο ένας από τους δυο γιους του ινδάλματος του Χόλιγουντ που πέθανε το 1993 σε ηλικία 63 ετών.

Διαβάστε περισσότερα στο CNN.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved