Sex and the city: Η ταινία ακυρώνεται και φταίει η…Catrall. Τι απάντησε η ηθοποιός στις κατηγορίες;
Hollywood

Sex and the city: Η ταινία ακυρώνεται και φταίει η…Catrall. Τι απάντησε η ηθοποιός στις κατηγορίες;

Η Warner Bros αποφάσισε να ακυρώσει το πλάνο για την παραγωγή της ταινίας Sex and the city 3.

Ο λόγος; Oι εξωφρενικές απαιτήσεις της Kim Catrall. Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η τηλεοπτική Samantha Jones είχε την απαίτηση να γίνει παραγωγή άλλων ταινιών πάνω στις οποίες δούλευε αλλιώς δεν θα υπέγραφε για το έργο. Η Warner Bros αρνήθηκε να της κάνει το χατίρι και αποφάσισε να ακυρώσει ολόκληρη την παραγωγή.

«Όλοι περίμεναν πως και πως να γίνει αυτή η ταινία, αλλά για άλλη μια φορά η Kim Katrall το γύρισε στον εαυτό της και το παίζει θύμα. Είχε το θράσος να πει στην Warner Bros ότι θα έκανε τη ταινία μόνο αν έκαναν άλλες ταινίες πάνω στις οποίες δούλευε. Γελοίο. Ποια νομίζει ότι είναι; Ο George Clooney», δήλωσαν πηγές στην Daily Mail.

Η Sara Jessica Parker παρευρέθηκε στο New York City Ballet Gala και όταν ρωτήθηκε για την τρίτη ταινία, επιβεβαίωσε την είδηση! «Τέλειωσε... δεν θα το κάνουμε. Είμαι απογοητευμένη. Είχαμε αυτή την όμορφη, αστεία, συγκινητική και ευχάριστη ιστορία. Δεν είναι μόνο η απογοήτευση ότι δεν θα μπορέσουμε να πούμε τη νέα ιστορία μας, αλλά περισσότερο για αυτό το κοινό που επιζητούσε τόσο πολύ μία ακόμη ταινία».

Από την πλευρά της η Kim Katrall μιλωντας στον Piers Morgan, διέψευσε κατηγορηματικά όλα όσα ακούστηκαν, δήλωσε ενοχλημένη από τις δηλώσεις της Sarah Jessica Parker, η οποία όπως είπε δεν έχει μιλήσει μαζί της.

Φυσικά δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την σχέση της με τις άλλες ηθοποιούς της σειράς… τοξική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved