Cara Delevingne: Ανάμεσα στα θύματα του Weinstein: Τον σταμάτησα και κατάφερα να βγω από το δωμάτιο
Hollywood

Cara Delevingne: Ανάμεσα στα θύματα του Weinstein: Τον σταμάτησα και κατάφερα να βγω από το δωμάτιο

Το βράδυ της Τετάρτης η Cara Delevingne αποκάλυψε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram πως είναι και εκείνη ανάμεσα στις γυναίκες που είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Harvey Weinstein.

«Δούλευα σε μία ταινία όταν έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον Weinstein ο οποίος με ρωτούσε αν είχα κοιμηθεί με κάποια από τις γυναίκες που με είχαν φωτογραφήσει μαζί τους τα media. Ήταν ένα πολύ περίεργο και άβολο τηλεφώνημα.. Δεν απάντησα καμία από τις ερωτήσεις του και έσπευσα να κλείσω το τηλέφωνο αλλά πριν το κάνω, μου είπε πως αν αποφάσιζα να είμαι με κάποια γυναίκα, ειδικά δημόσια, δεν θα έπαιρνα ποτέ τον ρόλο μίας straight γυναίκας ή δε θα τα κατάφερνα ποτέ στο Hollywood ως ηθοποιός.

Ένα ή δύο χρόνια αργότερα, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα: Όταν έφτασα, ανακουφίστηκα που είδα μία άλλη γυναίκα στο δωμάτιό του και αμέσως σκέφτηκα πως ήμουν ασφαλής. Μας ζήτησε να φιληθούμε και εκείνη άρχισε να κάνει κάποιες κινήσεις προς το μέρος του. Σηκώθηκα αργά όρθια και τον ρώτησα αν ήξερε πως τραγουδάω καλά.. όταν τραγούδησα είπα ξανά πως έπρεπε να φύγω. Πήγε να με ξεπροβοδίσει και έκατσε μπροστά στη πόρτα και προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα. Τον σταμάτησα και κατάφερα να βγω από το δωμάτιο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved