Harvey Weinstein: Τάσεις αυτοκτονίας μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στο Hollywood
Hollywood

Harvey Weinstein: Τάσεις αυτοκτονίας μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στο Hollywood

Αρχίζουν οι έρευνες για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος του Harvey Weinstein.

Την ώρα που ο μεγαλοπαραγωγός του Χόλιγουντ εμφανίζει σημάδια ψυχολογικής κατάρρευσης οι συγγενείς του φοβούνται ακόμη και το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Το FBI άνοιξε έρευνα έπειτα από απόφαση του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης, ώστε, σύμφωνα με την «Daily Mail», να ερευνήσει τόσο περιστατικά που έγιναν στις ΗΠΑ όσο εκείνα που συνέβησαν στις χώρες που επισκεπτόταν ο παραγωγός για την προώθηση των ταινιών του.

Μέχρι στιγμής πέντε γυναίκες έχουν κάνει καταγγελία στη Γαλλία, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο Λονδίνο, με τη Σκότλαντ Γιαρντ να αρχίζει έρευνα για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης νεαρής ηθοποιού στο Λονδίνο τη δεκαετία του '80.

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός των ντετέκτιβ Ρόμπερτ Μπόις, ανέλαβε να διερευνήσει εκ νέου τις υποθέσεις της Λουσία Εβανς και της Αμπρα Γκουτιέρες, οι οποίες είχαν καταγγείλει τον παραγωγό το 2004 και το 2015 αντίστοιχα, χωρίς να απαγγελθούν κατηγορίες.

Η Λουσία Εβανς είχε καταγγείλει ότι ο παραγωγός την είχε αναγκάσει να του κάνει στοματικό σεξ στο γραφείο του στο Μανχάταν, ενώ η Αμπρα Γκουτιέρες ότι είχε πιάσει το στήθος της και είχε βάλει το χέρι του κάτω από τη φούστα της στην προσπάθειά του να την οδηγήσει στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο του Μανχάταν.

Επίσης, οι αστυνομικοί αναζητήσουν στην πόλη πιθανά άλλα θύματα του παραγωγού του Χόλιγουντ και να καταγράψουν τις μαρτυρίες τους.

Η απόφαση από το FBI ελήφθη καθώς υπήρχε ο φόβος ότι ο Γουαϊνστάιν θα διέφευγε στην Ευρώπη ακολουθώντας το παράδειγμα του Ρομάν Πολάνσκι. Αρχικά ο παραγωγός είχε δηλώσει ότι θα πήγαινε σε κέντρο απεξάρτησης από το σεξ στην Ευρώπη, άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή και σύμφωνα με το TMZ προσπαθεί να επιλέξει ανάμεσα σε κέντρα των ΗΠΑ. Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης πήγε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο σπίτι της κόρης του, Λίλι, στο Λος Αντζελες, από όπου έφυγε κακήν κακώς έπειτα από καβγά, όταν η Λίλι κάλεσε την αστυνομία λέγοντας ότι ο πατέρας της έχει τάσεις αυτοκτονίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved