Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για πασίγνωστο ηθοποιό. Ο Ναζί πατέρας του βίαζε τον αδερφό του
Hollywood

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για πασίγνωστο ηθοποιό. Ο Ναζί πατέρας του βίαζε τον αδερφό του

Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τους αφήνουν όλους με το στόμα ανοιχτό!

Ο μεγαλύτερος αδερφός του Kevin Spacey σε συνέντευξή του στην Daily Mail, αποκάλυψε ότι ο Ναζί πατέρας του τον βίαζε για χρόνια και ξυλοκοπούσε την αδερφή τους μέχρι που το έσκασε από το σπίτι. Η μητέρα τους γνώριζε τα πάντα για την σεξουαλική κακοποίηση και δεν έκανε τίποτα!

Ο 62χρονος Randall Fowler είπε για τον αδερφό του ότι δεν είχε συναισθήματα και ότι έγινε ύπουλος και πανέξυπνος για να αποφύγει ό,τι γινόταν σπίτι τους. Στράφηκε στην υποκριτική ως «απόδραση» από τα προβλήματα στο σπίτι

«Υπήρχε τόσο σκοτάδι σπίτι μας. Ήταν άθλια. Ο Kevin προσπάθησε να αποφύγει ό,τι γινόταν. Έκλεισε τον εαυτό του σε μια συναισθηματική φούσκα. Έγινε πολύ πονηρός και έξυπνος. Ήταν τόσο αποφασισμένος να προσπαθήσει να αποφύγει τα χτυπήματα που απλά δεν υπήρχε τίποτα μέσα του. Δεν είχε συναισθήματα».

Ο Randall Fowler δεν έκανε παιδιά για να μην κληρονομήσουν το «γονίδιο του σεξουαλικού αρπακτικού» από τον πατέρα του.

Ο πατέρας τους, Thomas Geoffrey Fowler είχε ενταχθεί στο αμερικανικό ναζιστικό κόμμα όταν ο Κέβιν Σπέισι και ο αδερφός του ήταν ακόμα παιδιά. Είχε αφήσει μουστάκι για να μοιάζει με τον Αδόλφο Χίτλερ.

Την ώρα του δείπνου τους έκανε κήρυγμα για τη λευκή υπεροχή, ισχυριζόταν πως το Ολοκαύτωμα ήταν ψέμα, πως οι Εβραίοι διοικούσαν τις τράπεζες και το Χόλιγουντ και πως θα συμβεί κάτι που ονόμαζε «biocrud» και θα κατέστρεφε τον πλανήτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved