Sex and the City: το δράμα της γυναικοπαρέας που δεν ήταν ποτέ φίλες συνεχίζεται
Hollywood

Sex and the City: το δράμα της γυναικοπαρέας που δεν ήταν ποτέ φίλες συνεχίζεται

To "Sex And The City" δείχνει τα δόντια του και φέρνει στο φως μια φιλία που δεν υπήρξε ποτέ. Όλα ξεκίνησαν όταν η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ανακοίνωσε μέσω των κοινωνικών της δικτύων ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια στις κινηματογραφικές περιπέτειες της γυναικοπαρέας που από το 1998 έως το 2004 καθιέρωσε τις πρωταγωνίστριες και τις περσόνες τους στη Νέα Υόρκη του φλερτ και του σεξ ως μια από τις πλέον επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές του ΗΒΟ. Στην ανάρτηση της η Πάρκερ άφησε υπονοούμενο ότι το "απροσπέλαστο εμπόδιο" είναι οι υπερβολικές απαιτήσεις της Κιμ Κατράλ από την παραγωγή. Ως "Σαμάνθα" η Κατράλ απάντησε.

Δίνοντας συνέχεια στο δράμα για την επιστροφή της Κάρι και των φιλενάδων της ή όχι στη μεγάλη οθόνη η Κρίστιν Ντέιβις - που υποδύεται τη "Σάρλοτ Γιορκ" - δήλωσε πρόσφατα ότι δεν έχει ειπωθεί, ακόμη, η τελευταία λέξη στο ενδεχόμενο να υπάρχει ακόμη ένα τρίτο sequel της παρέας του "Sex and The City".

Σύμφωνα με το E! News, η Ντέιβις μιλώντας ως οικοδέσποινα στο φετινό Princess Grace Awards Gala, αναφέρθηκε στο project το οποίο θεωρητικά έχει μπει στο συρτάρι:

"Απλά, είμαι ευγνώμων. Ξέρω ότι και οι συμπρωταγωνίστριές μου είναι επίσης ευγνώμονες για την υποστήριξη των θαυμαστών μας, για το ότι έχουμε η μία την άλλη, για το ότι αγαπάμε η μία την άλλη. Ακόμα μπορεί να σκαρφιστούμε κάτι, δεν ξέρω, θα είναι υπέροχο" είπε.

Διαβάστε περισσότερα στο CNN.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved