Ένας... διάσημος έρωτας που κρατάει 34 ολόκληρα χρόνια! Όλα ξεκίνησαν...
Hollywood

Ένας... διάσημος έρωτας που κρατάει 34 ολόκληρα χρόνια! Όλα ξεκίνησαν...

Ο έρωτάς τους μόνο με την πρώτη ματιά δεν υπήρξε.

Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα πλατό των γυρισμάτων ταινίας όταν και οι δύο ήταν νέοι και άπειροι ηθοποιοί.
Ο λόγος για την Goldie Hawn και τον Kurt Russell οι οποίοι γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 1968 για μία ταινία. Αν και ένιωσαν έλξη από την πρώτη στιγμή, δεν τόλμησαν να εμπλακούν σε ερωτική ιστορία λόγω της διαφοράς ηλικίας που τους χώριζε. Περνούσαν όμως καλά κάθε φορά που έκαναν παρέα. Όταν ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους για την εν λόγω ταινία, επέστρεψαν και οι δυο στις ζωές τους, χωρίς να συμβεί κάτι ανάμεσά τους. Στο μεταξύ, η καριέρα της διάσημης ηθοποιού άρχισε να εκτοξεύεται. Πήρε όσκαρ, έγινε παρουσιάστρια επιτυχημένων σόου και δοκίμασε τις δυνάμεις της στο τραγούδι, με μεγάλη μάλιστα επιτυχία. Το ίδιο συνέβαινε παράλληλα και για τον διάσημο ηθοποιό. Άρχισε να κερδίζει όλο και πιο πολύ το κοινό των ταινιών δράσης με τον ίδιο να κατακτά υποψηφιότητα για Emmy.
Σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή, εκείνη παντρεύτηκε τον χορευτή Gus Trikonis το 1969 και έμεινε μαζί του επτά χρόνια. Λίγο μόλις καιρό μετά το διαζύγιό της η Hawn παντρεύτηκε τον μουσικό Bill Hudson και απέκτησε δύο παιδιά μαζί του, τον Όλιβερ και την Kate Hudson. Ο Russell παντρεύτηκε την Season Hubley με την οποία είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία Elvis με την οποία απέκτησε τον γιο του Boston. Χώρισαν και οι δύο από τους συντρόφους τους και το 1983 οι δρόμοι τους έμελλε να ξανασυναντηθούν με αφορμή την οντισιόν για την ταινία Swing Shift. Ο διάσημος ηθοποιός τότε δεν κατάφερε να κρύψει την γοητεία που ασκούσε πάνω του η Goldie Hawn. Ένα βράδυ, μεθυσμένος την πλησίασε και της είπε πόσο του άρεσε...
Τελικά κατάφερε να εξασφαλίσει ραντεβού μαζί και το πρώτο αυτό ραντεβού πραγματικά θα τους μείνει αξέχαστο αφού είχε τα πάντα, ακόμα και την εμπλοκή της Αστυνομίας. Το μετέπειτα ζευγάρι είχε κανονίσει να βγει για σινεμά, μετά πήγαν σε κλαμπ για χορό και κατέληξαν έξω από το σπίτι της ηθοποιού που μόλις είχε αγοράσει. Το θέμα είναι όμως πως δεν είχε ούτε κλειδιά για να μπει μέσα και έτσι οι δυο τους αποφάσισαν να... διαρρήξουν την πόρτα και να μπουν μέσα. Μόνο που οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία καταγγέλλοντας διάρρηξη. Τελικά κατέληξαν σε αστυνομικό τμήμα προσπαθώντας εκεί να πείσουν τις Αρχές πως επρόκειτο για το σπίτι της διάσημης ηθοποιού! Το ωραιότερο φινάλε αυτού του έρωτα ήρθε το 1986 όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος τους Wyatt Russell ο οποίος ακολουθεί επίσης τα χνάρια των γονιών του στον μαγικό κόσμο της 7ης Τέχνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved