Έξαλλη η Lupita Nyong'o – Έπεσε θύμα του photoshop και δηλώνει την οργή της
Hollywood

Έξαλλη η Lupita Nyong'o – Έπεσε θύμα του photoshop και δηλώνει την οργή της

Όπως και πολλές άλλες διάσημες!

Δεν είναι λίγε οι φορές που διάσημες κυρίες είτε της εγχώριας είτε της διεθνούς showbiz έχουν πέσει θύμα… photoshop ενώ κάποιες από αυτές δεν έχουν διστάσει να αποκαλύψουν δημόσια τη δυσαρέσκεια τους.

Όπως ακριβώς έκανε και η Lupita Nyong'o.

Η διάσημη ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δήλωσε απογοητευμένη. Γιατί; Γιατί ενώ στη φωτογράφιση που έκανε φαινόντουσαν τα μαλλιά της, το περιοδικό με της τα αφαίρεσε, γεγονός που την ενόχλησε.

Έτσι όταν η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είδε το εξώφυλλο του βρετανικού Grazia αποφάσισε μέσω social media να δείξει το πραγματικό κι έγραψε: «Όπως έχω ξεκαθαρίσει πολλές φορές στο παρελθόν με κάθε δυνατό τρόπο, "αγκαλιάζω" και τιμώ τη φυσική μου κληρονομιά και παρά το γεγονός ότι μεγάλωσα νομίζοντας ότι το ανοιχτόχρωμο δέρμα και τα ίσια, μεταξένια μαλλιά ήταν τα πρότυπα της ομορφιάς, τώρα ξέρω ότι το σκουρόχρωμο δέρμα μου και τα σγουρά και με κόμπους μαλλιά μου είναι επίσης όμορφα. Το να είμαι στο εξώφυλλο ενός περιοδικού με "γεμίζει" αφού το βλέπω σαν ευκαιρία να δείξω και σε άλλους ανθρώπους, με σκούρο δέρμα και αυτό τον τύπο μαλλιών, ότι είναι όμορφοι όπως ακριβώς είναι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved